sloboda... sama viem, ze najlepsie je cloveka spoznavat , ked spolu zijeme bez papiera ... lubit viem aj bez obrucky prepacte, ale ja uz manzelstvo beriem len ako socialno pravne zabezpecenie potomstva
Samozrejme - pokiaľ budem už starší a oveľa starší tak by som sa chcel oženiť ale až si budem miliónpercentné istý že je to tá pravá láska - láska života. Určite sa nechcem ženiť v dvadsiatke.
@3 myslela som, len nech deti maju spolocne priezvisko a aspon oficialne statut dedicov //ak je co dedit // trosku cynicke, ale som realista A ano ako vravim, laska naozaj nepotrebuje papier
Vydávať sa chce takmer vraj každá žena, ale vydatá nechce byť žiadna.
Krásny obrad, kopa hostí, očarujúca nevesta v nádherných bielych šatách, skvelá zábava - to by som možno chcela zažiť (možno nie konkrétne to, čo som tu vymenovala , ale život v manželstve sa predsa nelíši od života "na divoko". Mať v zásuvke odložený doklad o tom, že som pani a dostávať na dieťa nižšie sociálne dávky len preto, aby bol niekto spokjný, že deti vyrastajú v kompletnej rodine? A snáď nezosobášení rodičia sú nekompletní? Takáto doba našťastie pominula, hoci zopár jej vyznávačov ešte zostalo.
oboje ma svoje vyhody a nevyhody. niekedy som zavrhovala manzelstvo a preferovala som zitie na divoko ale postupom casom som si uvedomila ze ten sobas ma nieco do seba neviem ci je to vekom, biologickymi hodinami alebo malo pijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale nie, ja urcite ,,bez"...naco mi to bude?aby bol zas rozvod?ked raz lubis,nepotrebujem si to niecim dokazovat
@2 Nechapem..preco ked pridu deti?v tej chvili je podla mna "papier" nepodstatny
Krásny obrad, kopa hostí, očarujúca nevesta v nádherných bielych šatách, skvelá zábava - to by som možno chcela zažiť (možno nie konkrétne to, čo som tu vymenovala , ale život v manželstve sa predsa nelíši od života "na divoko". Mať v zásuvke odložený doklad o tom, že som pani a dostávať na dieťa nižšie sociálne dávky len preto, aby bol niekto spokjný, že deti vyrastajú v kompletnej rodine? A snáď nezosobášení rodičia sú nekompletní? Takáto doba našťastie pominula, hoci zopár jej vyznávačov ešte zostalo.
A ak sa uz chcete vydat preco sa chcete vydat???
Niet nad cim rozmyslat