Ak máš nábeh na nejaké psychické choroby alebo poruchy,tak drogy ich zvyknú prehĺbovať. Rovnako ako keď má niekto nábeh na závislosti,tak je jedno,či začne najprv huliť alebo si šľahať...nakoniec sa tam dopracuje tak či tak.
@klaudiqaaa u mňa hlavne príliš prudkými zmenami nálady a dosť paranoidnými myšlienkami A jebe mi z ľudí každého z niečoho upodozrievam, keď je nás vonku viac a dvaja sa rozprávajú a ja nepočujem o čom tak proste hneď mám pocit že sa rozprávajú o tom ako so mnou vyjebať Proste peklo v hlave, celý svet je proti tebe :s
@klaudiqaaa no nepríjemné to teda je lieky som bral, ale žiť na niečom čo ti oblbuje hlavu je hlúposť
Prvá pičovina na liekoch na hlavu je to že nie si tak celkom pri vlastných myšlienkach, a druhá je to že v podstate ti to bordel v hlave nijak nevylieči, len ho potlačí, takže keď tie lieky vysadíš všetko sa vráti späť a o to ťažšie sa s tým potom vyrovnáš (ach)
@13 keď som prvý raz vyšiel z liečenia tak som bol na liekoch ale vysadil som ich lebo som si myslel že už som ok po týždni som znova pálil -.-
Takže sa radšej bez liekov vyrovnám s tým že mi občas proste jebe a mám chuť na fety ako fungovať na liekoch a potom ich vysadiť a ocitnúť sa späť tam kde som bol
ja som mal paranoje asi 2 roky dozadu, potom som prestal húliť, dal som si doporiadku všetky veci v hlave, stal som sa optimistom a začal som si užívať život. Potom som začal húliť a bolo to už len lepšie, už asi rok (počas ktorého húlim) som úplne v pohode, takže základ je urobiť si poriadok v hlave za triezva. Kým je čas.
@vyhul135 tabletky, alkohol, tráva, neistota ohľadom vlastného pohlavia, 19 rokov, paranoje...
človeče, ty zahoď všetku chémiu a daj sa na meditáciu inak budeš v 40tke troska
ale vážne, samotná tráva paranoje a(ni) schízy nespôsobuje, teda pokiaľ akurát nemáš stav, ale dlhodobo zmeniť správanie týmto smerom by nemala, pokiaľ viem tak ani nemá ako, čo sa týka alkoholu a liekov tak to neviem ale to všeobecne nikdy nie je dobrá kombinácia... ale ako už tu bolo povedané, pokiaľ máš na nejaké psychické poruchy nábeh, tak ti ich môže naštartovať/zhoršiť prakticky čokoľvek, a drogy sú v tom obvykle najúčinnejšie, takže na tvojom mieste by som to nechal tak...
Paranoia a schyzi su celkom bezne, tiez zacnes zabadat a prakticky nemas energiu na nic. Ale to nastava pri dlhodobom castom uzivani. No nastasie, od schyzofrenikovho pika nezanechava ZIADNE trvale ani dlhodobe nasledky.(keby sa niekto chcel ohanat schyzofreniou, tak ta je vrodena choroba) Ked prestanes hulit, vsetky negativne nasledky odijdu. Ked znovu zacnes hulit po dlhom case tak sa prejavia rychlejsie.
Najlepsie spravis ked prestanes hulit, aspon na par mesiacov a namiesto toho zacnes cvicit alebo si najdi inu zabavku.
Snáď z toho vyrastieš ..Jeden známy húlil strašne moc a strašne často ..on zabúdal veci ..maximálna skleróza..každý deň mal dekpy večer keď prišiel domov ...minul na tom hodný balík penazí ...vyzeral proste strašne ... Terza som ho stretol asi pred 1mesiacom po roku a ten chalan je úplny iný..prestal húliť..bol plný života..začal cvičiť..behať..našiel si fajn holku ..Proste happy end ako má byť .... Takže ak nechceš mať tú tvoju úzkosť ..paranoja atď. atď. tak sa vyjeb na to ..Možno nebudeš u pred tvojimi kamarátmi vyzerať "cool" ale na to by som ťažko jebal .. radšej žer jablká a cvič ..
A to že marihuana je liečivá je síce pravda..ale ona má liečivé účinky iba vtedy ak máš nejakú určiitú chorobu ..No a tú chorobu vylieči potom tá tráva ... Ľudia si to mýlia s vitamínmi ..Oni si myslia že to je jak marťankovia tá tráva ..to že je to liečivá rastlina neznamená že keď to budem húliť každý deň tak budem zdravší a zdravší .. to zdravie nedodá ..to neni vitamín opakujem ..To je liečivá rastlina ktorá by sa mala používať iba v prípade určitej choroby...A ak to niekto húli iba z toho dôvody že má stavy tak to je dosť úbohé a zároveň smiešne ...A fakt ti prajem aby si z toho vyrástol...každému huličovi to prajem .. Ach jaj ..
@savu aj my, hulici, to prajeme tebe, ty posol dobrych sprav.
dakujeme, ze nas vsetkych upozornujes na to, ze to nie je vitamin! proste.velka vdaka. neviem. no menila som cely svoj zivot po tvojom prispevku. proste neni to vitamin. uz chapem. prestanem uzivat. neni to vitamin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ako som vravela, na každom sa prejavia nejaké následky...skôr, či neskôr....
keď človek nie je vyrovnaná osobnosť, tak ho položí hocičo
Ja mám doteraz schizy z pika a to som čistý už vyše pol roka Mal by si prestať huliť -.-
Prvá pičovina na liekoch na hlavu je to že nie si tak celkom pri vlastných myšlienkach, a druhá je to že v podstate ti to bordel v hlave nijak nevylieči, len ho potlačí, takže keď tie lieky vysadíš všetko sa vráti späť a o to ťažšie sa s tým potom vyrovnáš (ach)
Takže sa radšej bez liekov vyrovnám s tým že mi občas proste jebe a mám chuť na fety ako fungovať na liekoch a potom ich vysadiť a ocitnúť sa späť tam kde som bol
Ak ti to nerobí dobre, tak s tým proste prestaň.
V podstate sú naše organizmy rovnaké ale aj tak je každý iný.....
Je na každom osobne, aby si bol vedomý svojho seba, čo mu škodí a čo nie a mal za to príslušnú zodpovednosť.
ja len nechápem šudí čo tvrdia,že marihuana neškodí :/ ..
človeče, ty zahoď všetku chémiu a daj sa na meditáciu inak budeš v 40tke troska
ale vážne, samotná tráva paranoje a(ni) schízy nespôsobuje, teda pokiaľ akurát nemáš stav, ale dlhodobo zmeniť správanie týmto smerom by nemala, pokiaľ viem tak ani nemá ako, čo sa týka alkoholu a liekov tak to neviem ale to všeobecne nikdy nie je dobrá kombinácia... ale ako už tu bolo povedané, pokiaľ máš na nejaké psychické poruchy nábeh, tak ti ich môže naštartovať/zhoršiť prakticky čokoľvek, a drogy sú v tom obvykle najúčinnejšie, takže na tvojom mieste by som to nechal tak...
Najlepsie spravis ked prestanes hulit, aspon na par mesiacov a namiesto toho zacnes cvicit alebo si najdi inu zabavku.
A to že marihuana je liečivá je síce pravda..ale ona má liečivé účinky iba vtedy ak máš nejakú určiitú chorobu ..No a tú chorobu vylieči potom tá tráva ... Ľudia si to mýlia s vitamínmi ..Oni si myslia že to je jak marťankovia tá tráva ..to že je to liečivá rastlina neznamená že keď to budem húliť každý deň tak budem zdravší a zdravší .. to zdravie nedodá ..to neni vitamín opakujem ..To je liečivá rastlina ktorá by sa mala používať iba v prípade určitej choroby...A ak to niekto húli iba z toho dôvody že má stavy tak to je dosť úbohé a zároveň smiešne ...A fakt ti prajem aby si z toho vyrástol...každému huličovi to prajem .. Ach jaj ..
dakujeme, ze nas vsetkych upozornujes na to, ze to nie je vitamin! proste.velka vdaka. neviem. no menila som cely svoj zivot po tvojom prispevku. proste neni to vitamin. uz chapem. prestanem uzivat. neni to vitamin.