nejdem riesit legalizaciu ani ci to je spravne alebo ne ,len skratka nazor ci suhlasite s trestom aky mladik dostal za jeho precin.. nic viac.dakujem. v » www.topky.sk/cl/10/1292980/...
@2 moj navrh je ako som uz dnes pisal,ze by mal este niekoho zavrazdit,a mozno by mu znizili trest,kedze ludsky zivot ma na slovensku nepatrnu hodnotu,a za vrazdu sa davaju ovela nizsie tresty ako za rozne ine veci
ja nehulim, ani hulit nebudem, ale dojde mi to nemiestne. dojebava si svoje zdravie, naco na 3 roky do vazenia? O.o jak keby zabil niekoho ineho.. je to jeho vlastna vola..
co sa tyka travy a cigariet, nikdy som to nevyskusal. no je to podla mna maximalna nespravodlivost uz len z toho hladiska, ze alkohol nieje zakazany a prakticky zan niesu ziadne sankcie, v niektorych pripadoch moze uskodit aj viac ako trava..
je to strasne absurdne, ale tak sme v strednej europe, EU, nedivme sa.
tak ale je dôležité povedať, že to je len horná sadzba a toľko nedostaneˇ
(tak za 1g sa dáva podmienka 2 roky)
no súhlasím že sme krajina predpojatých, zadubených zakomplexovancov čo si nevidia na koniec nosa, radi sa hrajú na dôležitých a hlavne riešia veci , ktorým ani trochu nerozumejú...
čítal som tú diskusiu pod tým a neviem či je to na smiech alebo plač...
je smiešne kydať na marihuanu a jej užívateľov nazývať feťákmi, budúcimi kriminálnikmi a nebezpečnými živlami čo patria do basy
ešte som nepočul o žiadnom čine, ktorý by bol hodný zabásnutia a bol spôsobený pod vplyvom thc... tak o čom to je??
Hrozia mu 3 roky, ale realne dostane nejaku velmi kratku podmienku. Vacsina policajtov pri takychto malych mnozstvach urobi bubu, zobere ti travu a za rohom ju niekde sfajci...
Jak to vôbec našli? 0,1 gramu? Veď to stačilo fúknuť a dôkazový materiál v prdeli. Že sorry, kýchlo sa mi.. Hlavne že iniciatívny fízel dostane vianočné odmeny. Zato, že udržuje spoločnosť v bezpečí.
V posledných rokoch začína trend vo svete. Pres nastupením do zamestnania v nejakej super spoločnosti na krvné testy či ste niekedy užili nejakú drogu prípadne len testy z moču (3týždne zistia prítomnosť marihuany v tele)
v nemeckých elektrárnach a chemických závodoch bezná vec. Dokonca už aj v česku a na SR niektoré automobilky
Veď ale skurvených 0,1 gramu, to nie ej dosť ani na jointa... JE to absurdné a smiešne, naozaj gratulujem pánom policajtom akého ťažkého dílera chytili, nejaký idioti pokazili život chalanovi, ktorý nič zlého neurobil.
@kakuseibakaism To by ma fakt zaujímalo ako fajčenie marihuany lieči rakovinu a pomáha rastu mozgových buniek A čo sa týka návykovosti tak neviem, počul som všetko možné ale faktom pre mňa ostáva že mnoho pravidelných užívateľov sú mátohy ktoré nezaujíma nič iné ako tráva -.-
@waagbistritz69 THC sa používa ako experimentálny liek rakoviny, ale to s rastom mozgových buniek je debilina Tie sa už nedelia v dospelom veku pokiaľ viem
@sugy1 Tak to môže byť s tou rakovinou ale keď sa THC prijíma fajčením (pri ktorom ako pri každom pálení papiera vzniká decht) tak neviem či to náhodou k rakovine pľúc neprispieva podobne ako tabak
@waagbistritz69 ten kto sa chce liecit marihuanou,tak ju nefajci,ale vari z nej,alebo vaporizuje,co je odparovanie,vytazis z toho ovela viac ako fajcenim,a nesposobuje rakovinu,ale zabranuje tvorbe karcinogennych buniek tam kde su. lebo samozrejme ze kazdy dym v plucach podporuje rakovinu.
Fajn a policajti už idú načisto len po províziách Kedysi aspoň cez takýchto chytali ľudí, čo pestovali a dealovalí vo veľkom, alebo aj tvrdšie drogy, teraz už len nosia na políciu mladíkov, ktorých doslova vymieňajú pri okienku za peniaze... Chorý systém proste
@13 Gukolko môj zlatý prepáč že ty ručím sny ale SEMIENKA AKO TAKÉ SU LEGALNE "!" lebo nemajú žiadnu hodnotu THC !...prosťe je to diera v zákone ktorej si nik nevšíma ...
@40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najradšej by som zašla za niekym kto tlači bilbordy a toto by som dala potlačiť na všetky bilbordy do všetkych miest nech sa už spamataju.
každý, kto čo i len chce skúsiť marihuanu, alkohol, cigarety alebo iné drogy by si zaslúžil, aby ho udupalo stádo hladných byvolov
človek, ktorý dobrovoľne berie hocijakú drogu, tj. aj alkohol, to vaše obľúbené a "zdravé" pivečko, je mentálne narušený a odporúčam mu meditačné cvičenia zamerané na odvrátenie negatívnych síl
je to maximalna pičovina a seru si do huby ako moze dakto dostat 3 roky za 0,1 gramu ved to je menej ako moalicko, a pri vaznejsich priestupkoch ako okradanie statu alebo vrazdy to je tu bezne to sa pomaly uz ani neriesi
@kakuseibakaism a tento obrazok je tiez maximalna picovina ako moze tomuto clovek s mozgom verit?? WTF
Aj tak tu na inernete nič nezmožeme, môže nas byť aj tisic, dve tisic...aj desať tisíc, ale pokiaľ to nepodporí niekto z vlády kde sa nájde ešte par zabudnutých komunistických kuskov tak si možme aj nadalej šuchať nohami...Ale v podstate zoberte si to takto, kto to chce fajčiť ten to fajči aj tak, ten kto nechce tak nefajči. To že teraz napisali spravu že dotyčnému hrozia tri roky, neznamená že tie tri roky dostane. Dajú mu to pravdepdobne ako priestupok alebo maximalne podmienku na nejaké obdobie...stretol som sa s mnohými podobnými prípadmi a vačšinou polícia konala v prospech nas ako v prospech ich takže tak. Ale to bude aj lokalitou asi
@maryanko ale trestat niekoho za to ze si vedome a slobodne sam sebe skodi je chore aj keby dostane len podmienku alebo len domace vezenie...jeho volba jeho problem...
nakoniec zistili ze ma "az" 1 gram no to je jedno , je to na kkt za vrazdu daju menej ako za drogy , ale zas pozrite sa na toho Brejvika z norska ci jak sa vola zabil cca 80 ludi a nejde ani do basy len na psychyatriu takze tu nemame az take hrozne zakony
tak za toto dostane 3 roky a keď henten kokot zrazil a zabil dve malé dievčatká tak si odsedí 4. je to v poriadku??????????????? bordel! hnusný bordel!
@trexicek Ja som sa v tej škole narozdiel od teba aspoň naučil písať Ako netvrdím že som nejaký velký hulič,zahulím si cca raz za mesiac,niekedy ani to nie,ale rozhodne viem o marihuane viac než niekto kto ju ešte ani nevyskúšal a 100% pravdivé informácie o nej má z televíznych novín.
@camilla vies co maju vsetky drogy spolocne??ze su navykove a bereme ich koli ich ucinkom...cize aj kava kazde rano je navykova a beres ju lebo chces jej ucinok..povzbufit..aj akakolvek zavislost..aj cokolada moze byt navykova (psychicky...telo si ju nevyzaduje ale chces ju-ako aj marihuana) cize nemozes kazdeho hadzat do jedneho vreca..kludne moze byt zavislak aj od liekov ktore ho mali spociatku liecit...takly je zivot..no je urcite rozdiel medzi alkoholom,marihuanou,nikotinom...ci uz rozdiel uzivatelov,uconkamy,zlozeenim,povodu..mozu byt chcemicke ,synteticke-LSD,PERVITIN,atd.....alebo prirodne-marihuana,tabak,kava.....keby mozno skusis tak rozdieli spoznas a inak by si sa pozerala na tento problem..je ine ked sa niekto opijde jak socka kazdy den a na ulici potom spi na lavicke ogrcany a otravuje slusnych ludi..nez ked si ja ako clovek pracujuci a platiaci dan miniem zo svojich zarobenych penazi z ktoryhc som odviedol dan 1 gram travy aby som lepsie videl svet raz za tyzden ked mam toho za cely pracovny tyzden dost a ide ked hulim kazdy den...mam pravo nicit sam seba..jer to moja sdlobodna vola aku my dala ustava SR a ked ma za to ide niekto trestat lebo zakon neupravuje davku pre spotrebitela je chore!!!!
@76 preco ked si zo svojich zarobenych penazi s ktorych som odviedol dan kupim 1 gram a piatok po pracovnom tyzdny si umotam brčko (IDEM SKODIT SAM SEBE ZA SVOJE PENIAZE) mal dostat basu aj ked urcite to mnozstvo bolo pre moju spotrebu -no to zakon neudava.qa kedze ustava SR my povoluje slobodne volit a ja si zvolim hulit tak my to nemoze nikto zakzat trestat ma zato..len za to ze to drzim..ako si mam zapalit ked to nemozem drzat????diera jak pica !!!potlacuju zakladne ustanovene pravo slobodnej volby danú ustavou a nikto to neriesi....
@tryptaminedream henten kokot zitny porusil rychlost,nemal pas,telefonoval a zabil cloveka plus zranil myslim ze jeho fotra adostal 2 a pol????kamo pokuta minimualne podla jeho platu 100 000 skk,vodicak uz nedat a roztrhat na maderu a jebnut do rieky nitry a basu za to na 4roky na tvrdo do 2 skupiny..potom by sa zbadal co urobil...a hen..typek si ide zafajcit trosku (zrejme nesiel z1g spravit zivotny obchod cize urco na vlastnu spotrebu-cize siel skodit sebe a vedome-cize slobodne sa rozhodol-podla ustavy SR ma pravo sa rozhodovoat slobodne-potlacanie prav podla mna...ale suhlasim s tebou.
@vanilia tu mas nejaky blog odo mna na temu marihuany ak chce nenutene si mozes precitat.. » www.birdz.sk/webka/malcharek... @maryanko ja si myslim ze keby nas je aj milioni tak ked niekto nechce tak to nepovoli...
kopala by som našu vládu.. aj všetkých čo prišli s tým že bude takto trestaná taká vec... taká zdravá vec... oh boh... keby to videl Ježíš.. ten by im dal.. fizlarskym krysám
@slipknot619 hej hej z TV novin a od starej matere. Trava je pre vymlete fetacke hlavy a pre skrachovancov čo sa nevedia aj inak zabaviť len si prefuknuť to vzduchoprazdno čo maju v hlave.
@trexicek ty si iny...ja nemam vzuchoprazdno...mam strednu...dooncenu!...mam robotu uz vyse roka..bavi ma..mam dost love z nej...cvicim si v posilke uz asi 5 rokov,mam trenersky kurz a chystam sa do zahranicia robit za rodinou cize nie so mani fetak ani nemam osprostenu hlavu a preda fajcim travu...tak si skatulkuj eba a nesud inych ked sam newes o com trava je..chod sa rpojebat niedke so s vojiym kamosmi a nam daj pokoj...zvýš si iq a potom sa ozvi...
Cvičiš v posilke už 5 rokov? hehe sa pozri ako vyzeraš pre boha aj stým tvojim trenerským kurzom. Chod chod už dneska by si mal isť a zober zo sebou aj travu na cestu. Hmm ty sa somnou nemôžeš rovnať s IQ.
niekoho tretat ako spolocenskeho nepritela je tak ubohe!!!
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspinenyu vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetov, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!
stat potrebuje hlupich,poddanych a pracovytych ludi co nedoziju dochodku!!!
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspinenyu vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetou, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspineny vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetou, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!
@motorizer no ked su pre nich hlavne statistiky,tak si mali spravit ciarocku do zoznamu a chlapca nechat na pokoji...nie ho este sudit pre tak male mnozstvo...
Im nejde o ciarocky...... niektory policajti chapu ze marihuana je neskodna( mozno nie neskodna ale 100x menej skodliva ako alkohol) ale co mozu robit???? Oni sa riadia zakonom. Zamysliet by sa mali len ti ktory tie jebnute zakony vytvaraju a mi ich ako jebnut.. volime . Mna ked chitili s 0.6g tak som nedostal ani podmienku ani nic len som musel chodit kazde 3 mesiace na testy ( ani neviete ako lahko sa to dalo ojebat a po dvoch rokoch som dostal papier ze som cisty. Ak by mi nieco zistili dostal by som podmienku. Nechapem ako mozu byt aste taketo rozdiely ja za 0.6 nic a jeden chudak s 0.1 o vrecku takyto trest. Fakt by sa mal stat nad niektorymi vecami zamysliet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
ale vidím, že i iní majú rovnaký názor ako ja.
veď to je choré
je to strasne absurdne, ale tak sme v strednej europe, EU, nedivme sa.
chudak chalan.
(tak za 1g sa dáva podmienka 2 roky)
no súhlasím že sme krajina predpojatých, zadubených zakomplexovancov čo si nevidia na koniec nosa, radi sa hrajú na dôležitých a hlavne riešia veci , ktorým ani trochu nerozumejú...
čítal som tú diskusiu pod tým a neviem či je to na smiech alebo plač...
je smiešne kydať na marihuanu a jej užívateľov nazývať feťákmi, budúcimi kriminálnikmi a nebezpečnými živlami čo patria do basy
ešte som nepočul o žiadnom čine, ktorý by bol hodný zabásnutia a bol spôsobený pod vplyvom thc... tak o čom to je??
speje to len a len k vojne, dokedy budu ľudia trpieť takéto svinstvo ?!............filip
te dobre píše...
btw, je to smiešne
150 debilov ma imunitu a clovek s O,1g marihuany pojde sediet.
V posledných rokoch začína trend vo svete. Pres nastupením do zamestnania v nejakej super spoločnosti na krvné testy či ste niekedy užili nejakú drogu prípadne len testy z moču (3týždne zistia prítomnosť marihuany v tele)
v nemeckých elektrárnach a chemických závodoch bezná vec. Dokonca už aj v česku a na SR niektoré automobilky
Na smiech v tomto štáte, či skôr na plač.
Ó áno, chytili sme veľkého kriminálnika, zachránili sme tento štát!
!!!
Čosi o tých mozgových bunkách bolo v tomto dokumente, ale nepamätám si presne čo.. » www.mustwatch.cz/film/union-busi...
človek, ktorý dobrovoľne berie hocijakú drogu, tj. aj alkohol, to vaše obľúbené a "zdravé" pivečko, je mentálne narušený a odporúčam mu meditačné cvičenia zamerané na odvrátenie negatívnych síl
@kakuseibakaism a tento obrazok je tiez maximalna picovina ako moze tomuto clovek s mozgom verit?? WTF
@maryanko ja si myslim ze keby nas je aj milioni tak ked niekto nechce tak to nepovoli...
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspinenyu vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetov, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspinenyu vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetou, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!
mozte ziest muchotravku, nadychat sa odlakovac, holotropne dychat, mat halusky z horucky, uzit tablety, konzumovat alkohol, fajcit skodlive tabakove vyrobky, jest skodlive potraviny, dychat zaspineny vzduch, pit zajdenu vodu, byt obetou, vraha, havarie, psychoteroru.... moze sa VAM STAT VSELICO ale prave za konzumaciu liecivej rastliny vas potrestaju!