Dnes sme túto tému rozoberali s kamarátkou. Byť šťastný je veľmi relatívny pojem a pre každého to znamená niečo iné. Čo je pre vás šťastie? A máte pocit, že ste naozaj šťastní?
ani neviem ..ale asi tak čiastočne som ... ked zmaturujem dostanem sa na vysoku ...budem mať dobreho manžela ... a trochu viac penazi poviem si že som šťastna
ale hej, prestala som tak velmiá riešiť negatívne veci, tie dobré si užijem.... viem že nemôže byť vždy len dobre,som kludnejšia, vždy sa snažím robiť to čo chcem a myslieť pozitívne....
Čo je šťastie,to fakt neviem. No momentálne je mi celkom fajn. Vlastne,lepšie ako fajn,mam skvelého priateľa,skvelých dvoch kamarátov,kamošku,skvelých rodičov... Zdravá-aká taká som,mám pomaly všetko čo chcem. Sú prázdniny,stále sa len niekde flákam,nie som s nikým pohádaná,nič závažné ma netrápi. Usudzujem,že toto je moje šťastie,teda som šťastná.... Konečne po dlhej dobe- na neurčitú dobu...
tak stastny som iba obcas, ked sa nieco dobre stane alebo tak..ale spokojny som dost casto...spomeniem si, ze sak nezaujimaju ma reci debilov, chodim cvicit..zijem si svoj zivot a tak
nie som stastna, teda nedepkarcim alebo co ale nepocitujem to co si ja predstavujem pod stastim. neviem to opisat, neviem ake k tomu mavam dovody ale proste poznam ten pocit stastie ze vsetkio je fajn. nebyva to casto ale stoji to za to. napoosledy tuism ked som si bola na moje narodeniny sadnut s kamaratmi. mala som ich okolo seba a nic viac som nepotrebovala. rada by som si to znovu zopakovala, byt stastna....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
keby som chcela počuť len áno/nie, tak založím anketu
@mm47 @inequity
ja napr. od seba dám preč všetky rušivé elementy- kazdeho,kto zo mna vyciciava energiu a ťaha ma dolu odignorujem.
potom som šťastná
ide o vnutorny postoj.
ani si nedokážem spomenúť...