bol chlapec, čo mi po 3dňoch vyznal "lásku"...čo mi vyvolával, písal, prezváňal a bolo jasné, že ma chce...ako som reagovala ja? automaticky som stratila záujem...tak ako ja nie som hneď na podnose, tak to nemám rada ani ja...treba byť kus v neistote. potom je to o to lepšie, keď nakoniec prídeš na to, že sa mu/jej fakt páčiš, že po tebe túži, resp že ťa má rád/rada...
takého chlapa som nestretla ešte, väčšinou som to ja kto je neprístupný... ale to mám v povahe, nie je to o tom že sa tvárim. keď proste nemám zájem tak nemám...
nie... ale páči sa mi, keď neviem na čom som,,, neistota ma vytáča a neprestávam sa snažiť! samozrejme nenápadne... je to len pre moje vnútorné potešenie... chlapi ktorí to na mňa hneď vyvalia ma skoro prestanú baviť..
najprv som si povedala, hej, budem sa hrať na nedostupnú..ale keď prišlo na lámanie chleba, tak som si zase povedala:" a teraz mám ísť akože proti sebe?" ale bola to len myšlienka a ďalej sa hrám na nedostupnú. uvidíme dokedy...
... ale keď to preháňajú tak potom kašlem na ňu, načo trapošiť, žien je o 18% viac na planéte ako mužov každému sa újde a ešte aj ostane pre takých ktorým jedna nestačí.
@ucholak to nie je pravda, nedavno to aj davali v televiznych novinach, podla poslednych vyskumov je viac muzov ako zien tu mas o tom aj nieco lebo tu reportaz sa mi nechcehladat
@pumaamravec no jeden z nás má neaktuálne informácie, ja len dúfam, že je to CIA , každopádne dík za update informácií . Amíci to poriešia, pošlú na front zas dobrovoľne utratiť pár pešiakov , toto je podľa mňa len chvíľkoví stav kým si nájdu zámienku na ďalšie vojny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
...AKo serie ma to na jednu stranu, no na druhu stranu to je "challenge" a taketo slecny vo mne vzbudzuju tuzbu dostat ich...
Bez pardonu
Kazdy ma predsa svoju trpezlivost... Ja tiez zbytocne nestekam u nespravneho stromu a netlacim sa kam ma nechcu...
Ale zo zaciatku ma take dievca, ktora budi dojem, ze nie je lahko odstupne a clovek sa musi snazit si vobec ziskat jej pozornost...
Tak to je pre mna myslienkovy orgazmotron
Proste ma to nejako podvedome a pudovo laka a pritahuje
Ako som povedal, je to vyzva !
A chlapi maju radi vyzvy.
Len sragory cakaju, ze im vsetko padne pod nohy zazrakom
Istým spôsobom ma to priťahuje, pretože chcem bojovať, ale zase som slabý odvar, čiže vždy to vzdám.
samozrejme, že všetkého veľa škodí... ale najzaujímavejšie je, že ja si to neuvedomujem...ale to som aj a nie ony...
no pekne...po tomto si na vaše chtíče dám ešte väčší pozor
Ale spokojne ved mas len 16
nie nemam to rada
aj ked sa sem tam ja sama osobne spravam (ach)
veru, len 16rokov, mám všetok čas....a o desať rokov, ako sa poznám, poviem to isté......
..kvak..
... ale keď to preháňajú tak potom kašlem na ňu, načo trapošiť, žien je o 18% viac na planéte ako mužov každému sa újde a ešte aj ostane pre takých ktorým jedna nestačí.
» ivaska.blog.sme.sk/c/128628/Na-sve...
Ale občas je paráda vidieť, ako sa "ľadová královná" roztápa