Ahojte Vie tu niekto o nejakej maske, na takú masnejšiu pleť, s pupáákmi a ktorú si vyrobím aj sama doma? Napíšte mi do komentu, ak viete o niečom Ďakujem
Dospievaš, tak je normálne že máš mastnejšiu pleť, jednoducho sa tvoje telo vyvýja čiže by som to až tak neriešil. Pravideľne si pleť umývaj čistou vodou, používaj nejaké tie krémy, a dá sa to do poriadku
kašly na masku kúp si v drogerii antibakteriálne mydlo od Dettolu taká kocka nestojí viac ako 1,50 E a vždy večer v sprche si tým natri všetky miesta kde máš akné a do 2 týždnov sa ti pleť ovela zlepší
@katherinemorgana netvrdím že to nepomôže ale pre pleť to nie je dobré. Mám za to že jej toto isté povie aj napríklad kožná lekárka. I Ke´d na druhú stranu ak si nebude mydlom umývať tvár celý život, tak jej to určite neuškodí
Nastrúhané jablko zmiešame s bielym jogurtom, medom, mletou škoricou a lyžicou ovsených vločiek. Zmes nanesieme na pokožku a necháme pôsobiť asi 10 minút.
ja som raz skúšala túto a nie je to proti akné, ale skôr na vyčistenie pleti a proti čiernym bodkám
@PATALis Mydlo neskúšaj - ja som si ešte donedávna umývala tvár detským značkovým mydlom & vodou, a po čase som si všimla, že moja pleť vyzerá horšie. Nedávno som si kúpila v DM drogérii čistiaci gél, veľmi dobrý - pleť je po umytí svieža, hladká a viditeľne čistá.
na zapalene vyrazky he velmi dobry zeolitovy il, uziva sa vnutorne a aj ako maska, mne velmi pomohol , pripravok sa vola zeoforce » shop.vitarian.sk/zeoforce-zeolit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som raz skúšala túto a nie je to proti akné, ale skôr na vyčistenie pleti a proti čiernym bodkám