tak,v piatok budeme mať v škole valentínsky večierok ( áno,o tri týždne popredu ) a všetci musíme prísť v hocijakých maskách. Nemáte nejaké nápady na masku ?? Napadlo ma,že by som šla za postavičku z The Sims,ale neviem ako by som vytvorila tú zelenú
Forum maska v kategorii zivot, cakala som nejaky hlboky vylev.. ale k teme, to fakt mate prist na valetina v maskach? Caka sa, ze pojdete sa amora s lukom a sipmi? A tu vec zo simsu by si si musela iba pripevnit na hlavu, ked tak. Levitovat ti to nebude, iba ak by si nasla taky heliovy balonik na snurke.
Veď to,že sa hráš na veľkého pánka, z akého dôvodu ma neoznačíš? Či to len tak chceš prehodnotiť čo a ako (zle) robím ,podľa možnosti tak,aby som si to nevšimla? Nepochopila som pointu,no nič to,nejdem sa tu baviť s nejakým (nudným?osamelým? opusteným?) chlapíkom,čo sedí celý deň online... a furt len píííčuje ... O___O
Zdar životu Dúfam,že sa tvoja životná situácia časom zlepší
ked ti to urobi radost... @laurikaaa ako som spominal reagoval som na tvoj prispevok ironicky pretoze mi vobec vtipny neprisiel (nabuduce ti hodim aj vysvetlivky)
na akeho panka sa hram?
tebe ten internet vazne skodi... na to ze si party diva si riadne mimo
ty ma stalkujes?
dakujem, ze som si mohol vytvorit nazor na teba
dufam, ze u teba nejaka zivotna situacia vobec nastane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nakoniec ideme byť s kamarátmi ,,separovaný odpad " ( hľadáme ešte niekoho kto bude plast,ak má niekto záujem TS )
nie je to síce najoriginálnejší nápad ale pomerne jednoducho sa to dá urobiť
@5 radšej umri teraz ako ma máš do konca života stalkovať... Už ma fakt prestávaš baviť *_* typicky prijebaný birdzák
chod radsej na party...
Spamätaj sa do rána prosím ...
ty sa mozes spamat hned...
Zdar životu Dúfam,že sa tvoja životná situácia časom zlepší
na akeho panka sa hram?
tebe ten internet vazne skodi... na to ze si party diva si riadne mimo
ty ma stalkujes?
dakujem, ze som si mohol vytvorit nazor na teba
dufam, ze u teba nejaka zivotna situacia vobec nastane
ahoj a prijemny vecer
1,bud sa zmachlis ako stetka.
2.namalujes sa ako modelka
3.nenamalujes sa (bud budes skarede kaciatko alebo budes ozaj pekna aj bez sminiek)
alebo sa na to vyser
moja najoriginálnejšia maska bola šašo takže asi tak
alebo za prd a behaj za ľu´dmi