noo, mám problém s vlasmi. asi uz od 11 rokov sa mi mastia. spociatku mi to nevadilo, ale teraz dost a umyvam si ich 3x do tyzdna normalnym samponom (Joanna taky oranzovy), lebo kadernicka mi povedala, ze sampon pre mastne vlasy nie je pre pubertiakov. a
mozno nedavat si ich do copu, neprehrabkavat sa v nich, 2-3 x do tyzdna je tak akurat si myslim, ono to bude asi s pubertou (no idea what im doing), to je asi tak vsetko co som zachytil z rozhovorov zo zenami
normálne si ich umývaj každý deň, ak Ti to vadí .. ja si umývam vlasy každý deň asi od 12rokov a normálne držia (sú husté, dlhé, zdravé bla bla), nemastia sa viac ani nič (mne strašne vadí pocit, že by som mala mať na hlave všetok ten prach a smog)
a to že chodíš spať s mokrými s tým vôbec nesúvisí
proste treba pretrpieť toto obdobie (puberta sa to ževraj volá) a potom už bude dobre
a podľa mňa nezáleží ani tak od typu šampónu ako od značky
povedala by som ze to s tymi mokrymi vlasmi dost suvisi...kedysi som chodievala spat s mokrymi a to som si ich umyvala kazdy druhy den, niekedy kazdy..aa na treti den to uz bola hotova katastrofa. Teraz si umyvam tak kazdy treti, stvrty den a je to v pohode, spat s mokrymi uz vobec nechodievam, no obcas sa zadari ked si nestiham umyt skor a idem spat s mokrymi...potom su na druhy den tie vlasy fakt horsie, aspon mam ten pocit a na nete mas o tom urcite milion clankov, ale ved vyskusaj nechodievat spat s mokrymi a casom sa to moze zlepsit
aj ja som mala taky isty problem a doteraz si vlasy umyvam kazdy den, bohuzial to je asi jedina moznost ale zvyknes si , ja si ich umyvam kazdy den a normalne pekne su nic im nie je
zas by som to s tým umývaním nepreháňala, lebo síce nie je dobré behať ako zásobárňa tuku, ale ani denné umývanie nie je úplne ono, vlasy si na to zvyknú a budú sa stále nadmerne mastiť.
skús ale pár vecí, ako striedať šampóny, alebo možno občas použiť aj suchý šampón/detský zásyp čím síce zbavíš vlasy mastnoty, ale vlasy sa nerozmaznajú pričastým umývaním (nemám ale skúsenosti s pričastým používaním niečoho takého, tak by som to s tým zas tiež nepreháňala
mne sa to kedysi robilo, potom prestalo, teraz zase =/ to prestanie si vysvetlujem tym ze som mala strasne znicene vlasy.. skus nejaky zihlavovy sampon a mozno aj nepouzivat kondicioner.. aj ja som si teraz kupila zihlavovy, len este musim minut stary, tak uvidim
Ja si vlasy umývam každý deň (teda pokiaľ sa chystám vyjsť z domu), zistila som že najlepší šampón je vlasy po ňom nielen krásne voňajú ale sú aj hladké a krásne + by som Ti odporučila aby si nechodievala spať s mokrými vlasmi (síce mokré vlasy nesúvisia s ich mastením) ale ja keď si vlasy vyfénujem tak ich mám dokonalé (inak by sa mi všelijak vlnili...). A čo keby si si vlasy neumývala večer ale radšej si ráno privstala a umyla si ich ráno? ...
Tak u teba to bude skôr pubertou, proste hormóny, to asi moc neovyplvniš. Ale zinok je celkovo dobrý na vlasy, žihľavový šampón, ak si dávaš kondicionér tak naozaj len na končeky a mne trochu pomohlo toto majú to v lekárni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a to že chodíš spať s mokrými s tým vôbec nesúvisí
proste treba pretrpieť toto obdobie (puberta sa to ževraj volá) a potom už bude dobre
a podľa mňa nezáleží ani tak od typu šampónu ako od značky
zas by som to s tým umývaním nepreháňala, lebo síce nie je dobré behať ako zásobárňa tuku, ale ani denné umývanie nie je úplne ono, vlasy si na to zvyknú a budú sa stále nadmerne mastiť.
skús ale pár vecí, ako striedať šampóny, alebo možno občas použiť aj suchý šampón/detský zásyp čím síce zbavíš vlasy mastnoty, ale vlasy sa nerozmaznajú pričastým umývaním (nemám ale skúsenosti s pričastým používaním niečoho takého, tak by som to s tým zas tiež nepreháňala
vlasy po ňom nielen krásne voňajú ale sú aj hladké a krásne + by som Ti odporučila aby si nechodievala spať s mokrými vlasmi (síce mokré vlasy nesúvisia s ich mastením) ale ja keď si vlasy vyfénujem tak ich mám dokonalé (inak by sa mi všelijak vlnili...). A čo keby si si vlasy neumývala večer ale radšej si ráno privstala a umyla si ich ráno? ...
majú to v lekárni.