@strangelady A ešte tú jednu onú!? HAMBA TY!!!!!!!!!!§ Môjho diviaka každý musí volať diviak Jurko alebo krásne lajno! kdo toto pravidlo poruší, trest ho nemynie!
@warhawk Klames, lebo pride moj diviak Janko a ten ti taku streli a potom ta aj zabije, aby si vedel, a on je cviceny, on chodi kazde rano do posilky a tam kazdeho zbije aj teba zbije! A vseckych vas zbije a vsetci potom zomriete! Len ja tu zostanem s mojim diviakom a nijaky kutlutrista ho nebude bit, my zabijeme kazdeho, a budeme to vladnut potom a nijaky diviak mi tu nebude robit zle
@azel Pche s takými sa už môj diviak stretol, a veru zle dopadli... Diviači kulturista zaútočil na diviaka Jurka, Jurko sa uhol a s tesákom mu prehrýzol krčnú tepnu, vypichol mu obidve oči, prišiel za jeho páničkom, vätčinou sa volali azel, a toho zdvihli a prelomili na 33 kúskov!
A poviem to vsetko mame a potom ten diviak mi tu nebude nic robit a vsetci pojdete handry fajcit! Ano, handry pojdete fajcit a... a vseci zomriete... Aj ten vas diviak zomrie, kazdy zomrie... A mne tu nijaky diviak nebude robit zle... Co taky diviak, to si si len vymyslel, diviak neni, to je vsetko, vyfantazirovane, aby si vedel! Nijaky diviak neni a to si si vymyslel... Tam ta dam ciganom, nech ta vezmu a nech potom aj s tym tvojim diviakom... Nijaky diviak neni! To je blbost, a moj diviak je lepsi! A vas vsetkych zabije! Vsetkych diviakov! A vsetci zomriete, len moj diviak je najlepsi! A ked nie, tak to poviem! A diviak vas zabije! Vsetkych vas zabije!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov