ja celkovo nerozumiem tomu, že kde vy niektorí žijete, keď sa idete v domoch a bytoch uvariť. šak zatiahnem žalúzky, nič mi sem nesvieti, príjemne mi je :letim:
Hej mavame, taky prenosný, ale to mama ho vzdy chce a ta je momentalne v anglicku, ale stavim sa, ze ked sa vrati, tak stopercentne ho tu nainstaluje
A tiez byvame v panelaku, na najvyssom poschodi a je tu prijemne, mame velku terasqu, kde si mozem vylihovat a tiez ked zatiahnem rolety, je tu dost chladok.
Fuka na mna cely den... Si neviete predstavit jake tu mame teplo, uz teraz tu je 28 stupnov slahnuty byt sa musim prestahovat do boha lebo to tu neprezijem
@4 a je aj rozdiel ci byva clovek v meste v byte medzi milion panelakmi kde je chladok, alebo ako my ze mame dom uplne na kraji dediny a z troch stran je len pole a priamo nan prazi slnko cely den..
u nas sa dole este da vydrzat, teda s ventilatorom no, ale hore absolutne. manka cez leto byvaju inde lebo proste neda sa tam spat nijakym sposobom. sestra ma celu noc na seba otoceny ventilator na plno, sice je z toho chora ale inak by sa nevyspala. ja mam nastastie izbu dole a je tam relativnne ok
@32 a je rozdiel,ci byva v panelaku medzi milion dalsimi, no byva pod strechou na vychodnej strane a prazi mu skurvene teplo do bytu zboku i zhora.. :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja celkovo nerozumiem tomu, že kde vy niektorí žijete, keď sa idete v domoch a bytoch uvariť. šak zatiahnem žalúzky, nič mi sem nesvieti, príjemne mi je :letim:
A tiez byvame v panelaku, na najvyssom poschodi a je tu prijemne, mame velku terasqu, kde si mozem vylihovat a tiez ked zatiahnem rolety, je tu dost chladok.
Nezvládam horúčavy ani najmenej
ked raz budem velky, tak si kupim byt orientovany na sever a pre istotu si dam nainstalovat jednu klimatizacnu jednotku.
btw to s tymi zaluziami ma dost pobavilo.
u nas sa dole este da vydrzat, teda s ventilatorom no, ale hore absolutne. manka cez leto byvaju inde lebo proste neda sa tam spat nijakym sposobom. sestra ma celu noc na seba otoceny ventilator na plno, sice je z toho chora ale inak by sa nevyspala. ja mam nastastie izbu dole a je tam relativnne ok
ale ked som byvala s exom, ten hned ako kupil byt instaloval vstavanu klimu a to uz len bola vec krasne 4leta to ficalo bez prestavky