Na rukach sem tam male jazvy od psov, jednu večšiu od žehličky Jednu takú dlhú na kolene a z vnutornej strane tri skoro rovnobežné asi štvorcentimetrové jazvy.
Po kusnutí potkanom na dlani, po kusnutí fretkou pod perou, po kusnutí psom na ruke, po páde z koňa na chrbte a najväčšiu na stehne po tom ako som plávala v jazere a zavadila som nohou o kus plecha...
ja mám z debilného McDonaldu keď som tam robila, ďalej zo žehličky na vlasy, raz keď som bola krpatá čo som padla na obrubník keď sme sa naháňali a neska sa mi snívalo že som mala jazvu cez celú ruku čo som sa popálila
ja ich tiez niekolko mam, na kolenach ani neratam, potom na prste som som si ho skoro odtala, na ruckach, zapesti - nerezem sa!, na brade, par na chrbte a na bruchu - nie som tyrana....jednoducho ako mala som si nikdy nedavala na seba pozor a nikdy som nesedela na jednom mieste
ja mám jednu na stehne dosť hlbokú... vznikla dosť nepríjemne, keď som sa ako prváčka húpala na našom špicatom plote. nejako sa mi šmyklo a napichla som sa stehnom o ten kôl... veľmi mi z toho krv netiekla, ale mala som ranu až to samotného ružového mäsa... rodičom som ale nič nepovedala, sama som si to vydezinfikovala (aspoň niečo sa na mňa nalepilo z tých hnusných amerických lekárskych seriálov)... prišli na to až na dovolenke v Chorvátsku, keď si všimli moju "nenápadnú" desaťcentimetrovú chrastu
@cjubou Ja som si vždy už ako decko dávala hrozný pozor a vyhýbala som sa úrazom. Asi najhoršie čo sa mi kedy stalo (a dúfam, že nič horšie nebude) bolo keď som raz spadla na chodníku a dosť som si oškrela kolená (trochu krvi, ale nič hrozné a ani jazvy) a roztrhala pančuchy a revala som ako fras, nielen preto, že to bolelo, ale aj som sa zľakla a bolo mi ľúto tých pančúch. A to som sa už trepala po kdejakých rebríkoch a skalách v horách.
hoci som ešte nemal nič zlomené, nedokážem zapáliť sporák či sviečku bez toho, aby som si popálil ruku a po každej brigáde si nájdem minimálne 4 odreniny či zaschnutú krv z ranky
najvacsia na lakti lavej ruky vdaka slepej doktorke kvoli ktorej mi museli napravat zlomeninu, na bruchu slepak, jedno vybrate znamienko a este na prste pravej ruky ked som ako mala zhadzovala slimaky z okraja akvaria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Jazvičky polcentimetrové druhu na kolene a ruke nerátam.
alebo niekde na prostredniku z vyberania triesky
alebo na zadku (o tom pomlcim)
ale na bezne viditelnych miestach nastastie nie
ja mam jednu na nohe neviem od coho
slovenčina, moja otec
spôsobená týmto:
» www.birdz.sk/webka/joelina/f...
zlomila som fľašu pri otváraní v ruke.
a potom na čele.....
2. na obočí - pobila som sa
3. na kolene - vypadla som z kolotoča
4. na ruke/zápästí - brat mi stúpil na ruku a zlomil mi zápästie
na ľavej ruke...pes
na pravej ruke...pes
na tvári...kríky
prostredník na ľavej ruke...nepamätám
nohy zo zadu....kúpalisko
pravá noha spredu...lavička
pravá noha zo spodu...sklo
atď
1 od jazdenie bicrossu
1 ktora nie je vidno na prste lebo som rezala karton
a par tiez neviditelnych co ma poskrabala moja macka (RIP)
ani jednu?
napr. také drobné od krájania, pádov, uhryznutí zvieratami . . .
tak ja zase patrím k tým "šikovným"
hoci som ešte nemal nič zlomené, nedokážem zapáliť sporák či sviečku bez toho, aby som si popálil ruku a po každej brigáde si nájdem minimálne 4 odreniny či zaschnutú krv z ranky