Velmi ma sklamala agresivita a nedostatok tolerancie k nazoru inych birdzov Nemam rad ked niekto projektuje vsetko zlo sveta len tak bez rozmyslu a hlbsieho uvazenia do inej osoby
Absolútne nie, ja to mam práveže naopak. Keď mi je niekto velmi sympaticky, tak ho začnem "odoberat", aby som si toho človeka zapamätala, mala to nejak uložené A posledné mesiace vždy ked si chcem niekoho noveho pridať k odberom, za jeho názory, empatiu, vyjadrovanie... Tak vždy zistím, ze uz ho uloženého mam. A naopak, ked sa mi niekoho správanie nezdá uplne OK, tak vždy skontrolujem, či som si ho náhodou v minulosti nepridala a este nikdy sa mi nestalo ze hej. Taktiež odpovede v anketach, s ktorými povacsine suhlasim, mam takmer vždy "vyfarbene" prave tymito ľuďmi cize ma to len utvrdzuje v tom, ze môj prvý "odhad" ludi, ktorí mi osobnostne sedia, je asi velmi dobry
Ak by som musel ludi posudzovat podla nazorov na svet na politiku a podobne nemohol by mi tu byt sympaticky uz asi takmer nikto tak sa to snazim nerobit ale ano su ta take nejake marhy co sa mi najprv zdali milsie
Asi ani nie. Možno jeden by sa našiel, u ktorého som v minulosti váhal či je na mojej vlne, alebo nie. Váhy sa prevrátili na negatívnu stranu len nedávno, ale aj tak nemôžem povedať, že by mi nejak prekážal. Odprezentoval názormi, s ktorými sa bytostne nestotožňujem a tak si jeho aktivitu nevšímam.
klesol, neklesol...
život je ťažký, dnes si tu zajtra tam a človek si ani neuvedomí, že veľakrát niekomu ublížil, alebo nejakým iným spôsobom zle zachoval...
povedzte mi kto je na birdze nevinný, vlastne na svete..
prídem a pokloním sa mu...
Omg, vacsina ludi. Potom mam napriklad par takych, co v mojich ociach dost fluktuuju, akoze, obcas mi pridu uplne v pohode, obcas meh, a obcas uplne mimo
No niežeby som úplne zmenila názor, ale často sa stane že moji obľúbenci dajú niečo že len krútim hlavou
A že neobľúbenci dajú dačo čo má milo prekvapí
A tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nech sa paci, mozete ma ukamenovat, ale na B som cez 12 rokov tak snad to je pochopitelne
život je ťažký, dnes si tu zajtra tam a človek si ani neuvedomí, že veľakrát niekomu ublížil, alebo nejakým iným spôsobom zle zachoval...
povedzte mi kto je na birdze nevinný, vlastne na svete..
prídem a pokloním sa mu...
pravdu máš priateľu...
náš Pán Ježiš Kristus...
A že neobľúbenci dajú dačo čo má milo prekvapí
A tak no