takých čo ich nepoznám osobne.. 2-3 ľudí z netu čo som spoznala a obľúbila som si ich.. a takých čo sa s nimi nezdravím už nemám.. kedysi cca 180 priateľov sa dnes zmenilo na 70 a stačí mi...
ano mam a nevadi mi to, su to vacsinou ludia zo skoly prretoze som vzdy rada v centre diania potom par anglicky hovoriacich ludi s ktorymi si obcas precvicim anglinu,
kedysi som zbierala friendov ako pokemonov, chcela som ich mat co najviac a potom som tam mala tych, ktorych som ani nezdravila ... pak som to vytriedila a uz tak taki nie su
napriklad si ma popridavalo par spoluziakov ale na nich ja nehovorim a mam ich tam lebo oni vzdy tak neskutocne riesia vsetky pisomky ze su schopny si o tom napisat cely status a riesit to..takze ja len vzdy dufam ze mi pripomenu ze sa ma nieco pisat
Mala som cca. 300 priatelov, zredukovala som to na 240.. a potom som prišla na to, že to je moc.. tak mám nový účet a mám ich tam 40. A to len takých zo školy a blízkych ľudí.
nie nepridavam si ludi, ktorych nepoznam 90% poznam aj osobne a tych 10% len tak odhocikial a ked si ma prida niekto o kom nic neviem tak mu napisem odkial ma pozna
hej hej mám takých ľudí ale je to hanba... teraz ako nad tým rozmýšľam tak asi s tým pôjdem niečo spraviť
@klaudiqaaa tak to urobil aj môj brat, úplne vás obdivujem za to ja si to nemôžem vymazať, lebo celá moja pridrbaná trieda fachčí iba na facebooku a keby si vymažem účet tak sa prakticky s nimi nemám ako spojiť... ibaže mobilom ale to každý deň volať že čo máme do školy tak to asi nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
» www.birdz.sk/webka/majo16/bl...
ti co mi vadia automaticky mazem
ale celkom si rozumieme (klop klop)
..kvak..
známych, s ktorými sa nezdravím, nemilosrdne vyhadzujem
@klaudiqaaa tak to urobil aj môj brat, úplne vás obdivujem za to ja si to nemôžem vymazať, lebo celá moja pridrbaná trieda fachčí iba na facebooku a keby si vymažem účet tak sa prakticky s nimi nemám ako spojiť... ibaže mobilom ale to každý deň volať že čo máme do školy tak to asi nie...