Ja mám úplne celú, aj s doplnkami, spodným prádlom, topánkami a tak.. a dávam si to v tej kombinácii väčšinou na spešl príležitosti, na rande a podobne..
@najivna čo sú to kanady? vždy ma to zaujímalo ako to presne vyzerá, v knižkách amerických autorov sa to často spomína akože viem že topánky, ale neviem aké.. dáš obrázok?
ináč taká otázka: nezdajú sa vám nepohodlné tie činy? ja neviem ja som to raz skúšal..a už by som si to vonku nezobral, cítil som každý kamienok, a boleli ma päty strašne. Je možné že to je aj značkou? že čo ja viem nejaké značkové sú kvalitnejšie? (tie moje som si kupoval v tesku z pôvodným plánom mať ich na telesnú ale po škole že ich ešte nejako využijem )
@thevanderdark mne sa v nich chodi dobre, noha si zvykne na ten teren ale ked som mala original converse prvy raz to bolo ako mucenie, opuchnute malicky som mala 2 tyzdne nez sa roztiahli
@thevanderdark ja mám Vansy, čo vyzerajú ako číny, a podrážka je celkom hrubá, takže sa nesťažujem. a aj vydržia čo to, až sa čudujem!
@hoperpohroma conversy sú pekné ale už ich neobujem nikdy viac, ja som skoro zomrela bolesťou kým sa roztiahli a okrem toho mám labu ako medveď! asi ich budem obdivovať len na fotkách a vo výkladoch
sukňa s aztéckym vzorom, sieťované samodržky, také jedno milovanô tričkô, náušnice s lokomotívou, horčicovožltá šatka, prsteň s rybou a som úplne hepi ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale mám viac tých oblúbených handier ..a nosím to stále dokola aj keď mám asi 100 nositeľných tričiek doma..
@hoperpohroma conversy sú pekné ale už ich neobujem nikdy viac, ja som skoro zomrela bolesťou kým sa roztiahli a okrem toho mám labu ako medveď! asi ich budem obdivovať len na fotkách a vo výkladoch
Ale najradšej aj tak nosím niečie (cudzie) veľké tričká a pod to nič...len to sa hold nedá nosiť von
Len košeľa už začína nejako pične vyzerať po desiatich praniach -,-
sukňa s aztéckym vzorom, sieťované samodržky, také jedno milovanô tričkô, náušnice s lokomotívou, horčicovožltá šatka, prsteň s rybou a som úplne hepi ^^
( mfp že sa to k sebe nehodí -,-)