Buď fyzické, alebo stále niečo podvedome robíte / urobíte? Či to len ja som ešte tak nevyzretá osobnosť Ja si musím stále, stále a stááále buchnúť do jednej veci, keď prechádzam po chodbe.
ja som si napríklad vždy pred odchodom do školy musel dať svoje šľapky (obuv) pekne úplne vedľa seba aby tam bola čo najmenšia odchilka v tom ako sú vedľa seba položené
Ja ked sedim za akymkolvek stolom a nemam co robit, pripadne na nieco cakam, tak bubnujem prstami, vacsinou to ludi znervoznuje, mna to naopak ukludnuje Postupom casu prechadzam na coraz zlozitejsie rytmy
ja som poznala chalana, ktorý keď bol nasratý v škole tak si ťukal perom do zošita.. bolo to vtipné listovať v jeho zošitoch a vedieť podľa dier kedy bol naštvaný...
@obnoxious vitaj v klube aj mne mika svalom pod lavym okom(sem tam), vzdi ked mam tricko z dlhym rukavom a fajcim cigu tak musim mat rukav na pravej ruke vyhrnuty bez toho nefajcim....
Neviem, či sa to dá nazvať tikom, ale vždy keď jem chleba alebo hocičo,, čo sa trúsi, tak to odklepávam presne tak, ako cigaretu, i keď som nefajčiarka a nikdy som ani nefajčila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
- emanuel. šibiribi.
Ja ked sedim za akymkolvek stolom a nemam co robit, pripadne na nieco cakam, tak bubnujem prstami, vacsinou to ludi znervoznuje, mna to naopak ukludnuje Postupom casu prechadzam na coraz zlozitejsie rytmy
a ešte si ich praskám :/ už by som s tým mala aj prestať
najradsej mam "Beethoven - Für Elise"
neviem ci som sam z takouto "zalubou" alebo nie .... neviem ale kazdopadne je to velmy zaujimavy "tik" jak hovoris