Máte niečo voči svojim rodičom čo im budete vycitat až do smrti?
Mate nieco proti svojim rodicom co vam spravili alebo ako vas ovplyvnili a podobne co im budete vycitat az do smrti? Nieco co vam povedali? Nieco s cim vam ztazili zivot?
Som to tu pred chvíľou spomínal..........................................................
"Ked som bol mensí tak mi mamka stále tlkla to hlavy že aký som chudý, že som jak slíž, že som spajla, že som Albánčan atd, a to jej nikdy nezabudnem, mám ju rád, ale teraz mám z toho dilemu a aj ked som teraz teoreticky dosť nabuchany, oproti ostatným si prídem aj dosť silnejsí, a mám super postavu, stále si myslím že som prilis chudý kvôli jej kedže mi to v detstve ked mala namna najvacsi vplyv to vtlkla do hlavy...
Poviem príklad:
Schudnem 3 kg, a ja sa totálne zhrozím a hned idem žrať a dvíhať činky, a pritom mi ostatní povedia že by som mohol dať 5 kg dole.......
Stále sa bojím toho že málo vážim kvôli nej,a môžem mať aj 150kg, stále budem mať ten pocit............................................."
ze ma nedali na klavir, respektive na ziadny hudobny nastroj ked som bola mala. viem ze je to odomna niekedy hnusne ale vycitam to manke celkom casto ale ked som z toho taka nestastna
boli veci, čo zamrzeli, zaboleli, alebo som si vravela, že som mohla byť úplne inde, keby... ale aký to má zmysel im niečo vyčítať? všetko je tak, ako malo byť, ja mám v duši mier a to je hlavné...
možno len to že na mňa neboli takí prísny ako by som si zaslúžil ... ale slovné spojenie "vyčítať do smrti" je v tomto prípade až prisilné...takže odpoveď je nie
@h8u podobne...nikdy ma nič nechceli dať, od 9 rokov som im išla na nervy s tým že chcem hrať na klavír že ma to baví keď ma kamoška čo to učila...a mama furt nie nie to ta bavit nebude...mám 20 mam doma 2 menšie keyboardy a hrám si vždy keď mám čas, akurat som obmedzená v tom, že sa nedokážem všetko naučit sama a už ma nechcu na umelecku vziať..to ma hrozne mrzí...ale vyčítat im to nebudem, čo už
@imoceans a kto povedal, ze sa teraz neucim? zial kvoli praci, skole, peniazom a inym dospelackym povinnostiam, ale aj kvoli tomu ze deti sa jednoducho ucial najlahsie to uz nejde tak ako by to slo kedysi ale nevadi, snazim sa
občas ma napadne, že mohli byť na nás prísnejší, viac nútiť do učenia a iných fajn návykov...
a to, že mama svoje problémy hovorila mne, takže som musela rýchlo vyrásť a riešiť jej veci
Do smrti až nie, ale mám im čo vyčítať...určite aspoň na najbližšie roky...mňa by potešila doma obyčajná otázka "ako sa máš, trápi ťa niečo?"...vždy len "Naučený? Upratené?" a maximálne "Ako sa trénovalo/Máš všetky zuby?"...nechýba mi nič čo sa týka potrieb, no zabúdajú na tie najzákladnejšie veci, ktoré najviac potešia a pritom nič nestoja..nejaký feťák, ktorí stvára hovadiny, je zadlžený po uší, robí rodine hanbu, má rodičov s väčším pochopením ako ja a vôbec si to neváži...ale to je len další z mnohých paradoxov dnešnej doby s ktorým sa učím žiť každý deň :ehm:
že mi zakazali bližši vzťah s osobou, ktoru nadovšetko milujem, ktorá ma zmenila k lepsiemu, na ktorej mi zalezi viac než na sebe,...je jediny, je zmysel mojho zivota, milujem ho a oni to nedokazu pochopit...ale ja rada a často odpušťam, som zla ale radsej mierim na psychiku ludi, aby to už viac nerobili, aby som im ukazala, že ja sa nepotrebujem mstiť či niečo podobne...proste aby ich to zžieralo, aby si uvedomili, že som si to nezaslužila....ale nenavidieť ich? nie, vela toho pre mna urobili a za jednu chybu, jeden omyl ich nezačnem nenavidiet...aj ja som toho kolko zrobila a dokažu ma prijať taku aka som, nesnažia sa ma meniť
neodpustím, že mi zakázali urobiť jednu vec v živote o ktorej som snívala dlho, a keďže som na to potrebovala vyslovene ich podporu a pomoc, tak sa mi to teraz všetko stratilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
"Ked som bol mensí tak mi mamka stále tlkla to hlavy že aký som chudý, že som jak slíž, že som spajla, že som Albánčan atd, a to jej nikdy nezabudnem, mám ju rád, ale teraz mám z toho dilemu a aj ked som teraz teoreticky dosť nabuchany, oproti ostatným si prídem aj dosť silnejsí, a mám super postavu, stále si myslím že som prilis chudý kvôli jej kedže mi to v detstve ked mala namna najvacsi vplyv to vtlkla do hlavy...
Poviem príklad:
Schudnem 3 kg, a ja sa totálne zhrozím a hned idem žrať a dvíhať činky, a pritom mi ostatní povedia že by som mohol dať 5 kg dole.......
Stále sa bojím toho že málo vážim kvôli nej,a môžem mať aj 150kg, stále budem mať ten pocit............................................."
Sú veci, ktoré ma mrzia a mrzieť budú. Ale všetci sme len ľudia...
a to, že mama svoje problémy hovorila mne, takže som musela rýchlo vyrásť a riešiť jej veci