"Si do Justina aj ty platonicky zamilovaná? Žiadny strach, nie je to žiadna úchylka! Skôr by bolo čudné, keby nie. A nikde nie je napísané, že mu to s tou Selenou Gomezovou vydrží naveky .
Justin je skrátka najlepší, najsexi, najpopulárnejší a neviem ešte aké naj."
Je mi ľahostajný. Neriešim ho. Nepatrím ani k tým trápnym "haterom" ktorí ho kade take len ohovárajú a kydajú na neho, no rovnako tak nepatrím ani k jeho milovníkom a ctiteľom, ktorí sa idú rozpustiť už len pri pomyslení na neho.
Myslím, že je známy a úspešný a mnoho ľudí to skrátka len nevie zniesť a prekusnúť...preto tie negatívne reči a mienka o ňom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ospravedlňte prosím Vás technickú poruchu
@2
už som si to všimla!! Diky za upozornenie
Tak som sa trochu zmýlila!!! No čo nič zlé sa predsa nestala!! Alebo hej??
» justin.sk/...
"Si do Justina aj ty platonicky zamilovaná? Žiadny strach, nie je to žiadna úchylka! Skôr by bolo čudné, keby nie. A nikde nie je napísané, že mu to s tou Selenou Gomezovou vydrží naveky .
Justin je skrátka najlepší, najsexi, najpopulárnejší a neviem ešte aké naj."
Bol obvinený, že sa vymočil na fanúšičku a vyzval ju k orálnemu sexu
Podľa jednej ankety 86 percent dievčat bude plakať, ak si Justin oholí hlavu
Nemá rád dievčatá, ktoré v klipoch zle tancujú
Justin ešte nikdy neochutnal alkohol a ani po tom netúži
Je vraj obeťou cyber-násilia a bla bla bla
ja nemám nabitý program a spávam menej o_o
Som
že
Belieberka
že:
Jeho obľúbené zviera je žirafa a raz by chcel mať tri deti → s tou žirafou?
Tetovanie urobili Justinovi v Toronte. Vraj nevyronil ani slzu, hoci to bolelo. → no chúďa!
Jeho obľúbená značka trenírok (nohavičiek?) je D&G → čiže už vieme, že nosí nohavičky
Má rád banány a grepy → tak banánov sa mu zachcelo!
Keď ho pobozkala Rihanna, tak si nechcel umývať tvár → nedodržiava hygienu!
Bol obvinený, že sa vymočil na fanúšičku a vyzval ju k orálnemu sexu → čiže úchyl, pravdepodobne aj pedofil...
Jeho účes stojí okolo 150 dolárov → kde sú kecy belieberiek, že aký je milosrdný a nemíňa peniaze na zbytočnosti?
Je strašne, ale strašne slávny.
Justin je skrátka najlepší, najsexi, najpopulárnejší a neviem ešte aké naj.
.....
Myslím, že je známy a úspešný a mnoho ľudí to skrátka len nevie zniesť a prekusnúť...preto tie negatívne reči a mienka o ňom
muhahaha