Z tatkovej strany ich až toľko nie je a bývajú ďaleko a nemajú zvyk až takej veľkej rodinnej súdržnosti, takže nie sme veľmi často spolu, iba s jeho mankou a sestrou sa vídame ale z maminej strany, zo strany jej mamky je veľká rodina a vždy keď je nejaké jubileum alebo čo tak sa stretneme všetci a ne to úplne najlepšie, a so starkými a maminým bratom sme dosť často...
A áno mám moc rada všetkých, aj tata aj manku aj bratov aj psa mojej pratety
V podstate ano..ziadne velke konflitky v nasej rodine nie su, ze by sme sa mali preto nejako odcudzovat..ale moj osobny vztah k vacsine clenov z rodiny je dost chladny, ked sa raz za cas stretneme na dakej oslave tak sa nebavime velmi, iba tak aby bolo, ze co nove, ako sa mas a dost
Áno, niektorých viac niektorých menej ale vždy to beriem tak, že rodina je rodina a tej jednoducho pomôžem aj keby som s niekým z nej bol na nože. Jednoducho rodina má držať pokope a navyše mám celkom super rodinu
nie je to o tom, že ich nemám rada, lebo mám, len s nimi nedokážem pokojne spolunažívať, lebo ja idem doprava a oni doľava, a keď rezignujem a zájdem aj ja doľava, tak sa oni otočia. tak je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A áno mám moc rada všetkých, aj tata aj manku aj bratov aj psa mojej pratety
niekedy mamu ked ma nenasere...