sviatky mi nevadia ale tie tradicie? ze su chlapi sadisti a zleju nas vedrom vody a vybicuju? to je jedna vec... ale preco my ich mame este za to aj vykrmit, opit a vyplatit?
Kua, zas sa k nám doondí celá rodina, potom sa budu naši hádať, potom ma brat zmláti, a ešte budem rozdávať peniaze nejakým kriplom a kktkom, ktorý na mňa vylejú kýble studenej vody a nachladnem.
@neposlusnangie a čo teda čakáš od tej dnešnej doby?! že si všetci pôjdu spolu sadnúť do kostola, modliť sa a oslavovať zmŕtvychvstanie Ježiša Krista?!
Možno, ak by tie zvyklosti boli tak, ako to spolužiačka vysvetľovala svojmu zahraničnému priateľovi, tak by to bolo ešte fajn, také spravodlivé (nakecala mu, že najprv chalan obleje babu a tá ho za to vyšibe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
*raDY
A ešte ako.
Fakt sa teším.
inak.. ja sam neviem.. mam rad velku noc.. ale pre velku noc a nie pre velkonocny pondelok..
hoci i ten ma cosi do seba.. ale uz davno nie tym cim sa preslavil
Maximálne mama urobí symbolicky vianočku a symbolicky olejem babku, ktorá mi symbolicky dá za to 10 eur a obložený chlieb.
@neposlusnaangie sulasim s tebou..