ani ja ..ale dako ma to netrapi..pdla mna je este na to cas...a skoro tie najkrajsie budu tak v polke decembra...a este nemam ani vymslene ze co budem kupovat asi to co ma oslovi..
@12 zabalili ste mi asi 2 balicky bo som sa olepila cela od pasky neziadala som od vas aby ste mi ich balili a len tak BTW som narazala na Tesco ked som sla z examu~_~
ešte nemám.. na najbližšiu výplatu dostanem od rodičov peniaze a utekám do agemu kúpiť veci ktoré chcem a dám ich rodičom.. ja ostatním nič nekupujem , nepracujem , som na mizine..
ja uz mam pre celu rodinu,kamaratov uz len pre fotra neviem stale co mam vybrat s nim to bolo vzdy pri darcekoch tazke co by ste vy dali 58-rocnemu chlapovi?
no ja mam len strnast ale aj tak chcem nieco kupit rodicom a urcite kupim lenze vobec netusim co??!!! ked oni nikdy nehovoria co chcu a aj ked viem co cu tak to neni v mojich financnych moznostiach...
Dnes som kupovala kamarátke na narodeniny a už to bola hotová tragédia, obehala som kvôli tomu celé mesto, neviem si predstaviť aká katastrofa nastane keď pôjdem kupovať vianočné darčeky (minimálne rodičom, bratovi a niekoľkým blízkym...)
nemaam este ale isto iste kupim nejake drobnostky... nic velke.. iba neico malinke na potesenie ... nieco originalne a pekne.. ale ako sa poznam tak zase to bue tak na poslednu chvilku .. hehe
mam. bratovi lego taky dom a puzle to mam pod periniakom. Segre striebornu retiazku a vonavku ale do pice kde som to dal no snad najdem do vianoc, ale pokupene to uz mam. A este sebe chcem daco kupit ...
@0 ja kupujem asi 4-om kamaratkam a potom starymn rodicom ...priatelovi ...este ani jeden nemam no a priatelovi som povedala ak my nepovies co xces tak dostanes tricko s mojimi fotkami ze nex si vyberie ci za trest ci za odmenu
ee ete som nekupila len morčaťu na mikulaša orechovu a sušienkovu tyčinku a mam pre morča vyhliadnuty taky dreveny domček ..na ludi som ete nemyslela asi dake vonave sviecky..
@sulinatorka No tak ak tvoji rodičia vedia dobre jazyky tak im kúp nejakú cudzojazyčnú knihu... Ja to otcovi a mame kupujem vždy keď ma nič lepšie nenapadá.. A to take tie z edície penguin readers.. A táš tam rôzne úrovne.. Ja im kupujem tú najvyšiu - alebo 5... A ak nie sú v jazykoch dobrí tak kľudneim kúp úúplne prvú alebo druhú úroveň.. Aspoň sa čosi naučia.. Alebo ak vôbec nehovoria cudzími jazykmi tak im kúp knihu s ich záujmami.. Napr.otcovi osm na minulé narodky kúpila knihu o bonsajoch...
A mame peknú šálku v darčekovom obchode a taký ten vonný vankúš pod čaj.. Čo sa rozvonia ak sa tam položí niečo teplé.. Sú to blbosti ale vyzerá to pekne a neni to drahé..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@8 to som ti povedal ze pojdeme nieco kuknut pak spolu
a hej viem ale s tebou nist nekupim (skusenosti z minuleho roka)
a mozes mi to pripomenut xD aj rucne ked chces xD
aaa este by som cela nieco pre sesterkine dvojcata, maju necele 2 mesiace
A mame peknú šálku v darčekovom obchode a taký ten vonný vankúš pod čaj.. Čo sa rozvonia ak sa tam položí niečo teplé.. Sú to blbosti ale vyzerá to pekne a neni to drahé..