@salora@8 mne sa nechcelo brávať stan, keď som chodil sám a zároveň chcel som mať pre prípad núdze niečo, keď bude zle a nenájdem útulňu/posed/whatever tak som začal brať celtu. No tiež je to také, že musíš brať špagát a hľadať dobré stromy, s dobrým priestorom medzi nimi a napr. celta 3x4 sa mi nechce brať keď idem na bicykel a 2x3 už nie je úplne ideálna. Tak teraz som si kupil bivakovacie vrece s vodným stĺpcom 20 000mm a vyskúšam, že ako v tom bude, že či sa nebude dnu kondenzovať moc vody z tela atď...
Btw. Také tagnutia v strede komentu štýlom @lafiziq mi nerobia upozornenia, asi treba iba kliknúť na šípku pri komente, a pri viacerých ľuďoch písať zvlášť komenty
@lafiziq@14 podľa mna buvakovacie vrece fajn ale nie vždy.. určite ak prší, mrholí alebo fúka, tak super, ale ak nie tak podľa mňa zbytočne.. lepšie keď necháš ten spacak dýchať. ja nenosím ani stan ani celtu, lebo nespávam niekde kde by sa to dalo rozkladať a tiež by mi to prišlo zbytočné vláčit
@dz@16 no všade a vždy keď budem mať možnosť tak ako ja chcem všeličo vyskúšať, len ešte nikdy som to nemal a radím sa, lebo budem chodiť sám
Budem chodiť aj na hory, aj po lesíkoch, proste všetko, všetky ročné obdobia postupne. Ale tak to asi si počase budem kupovať viac vecí
@likju@18 tak na všetky ročne obdobia spacak asi nekúpiš jeden ale taký univerzál je fajn trojsezónny syntetický, pretože hreje aj keď je trochu navlhnutý, ale zas je ťažší ako páperový.. a zase možno by ti bol niekde v Karpatoch trojsezonny v lete zbytočný vláčiť keď sú tam tropické noci neviem je rozdiel bivakovať v horách a niekde na lúke
@dz@20 nejaké fórum napríklad nepoznáš, kde by som sa mohol s niekým radiť ohľadom vecí okolo týchto vecí, turistiky atď, po čase lezenie, s tým začnem tiež, len čakám kým sa otvoria steny
@likju@15 ak začínaš s turistikou, nevieš či ťa ti bude baviť a vyslovene neriešis hmotnosť, kúp si syntetický - sú zvyčajne lacnejšie a postupom času uvidíš a dokúpiš iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
- nie a ani mi nechýbaju
- nie, ale chcel by som
@Lafiziq ee, ale mam riadnu celtu aj hamaku
Btw. Také tagnutia v strede komentu štýlom @lafiziq mi nerobia upozornenia, asi treba iba kliknúť na šípku pri komente, a pri viacerých ľuďoch písať zvlášť komenty
Budem chodiť aj na hory, aj po lesíkoch, proste všetko, všetky ročné obdobia postupne. Ale tak to asi si počase budem kupovať viac vecí