Ako z môjho hlasovania vyplýva, tak mám auto ako také, len že by bolo novšieho "dáta", sa až tak nedá povedať, lebo už sem-tam niečo vypovie službu a odíde, ale to nie až tak mojou jazdou a vinou, ale všeobecne keď sa prevážali ťažké náklady a ako sme sa sťahovali ...dal som ho šoférovať inej osobe a tak to dopadlo.. ...momentálne sa ho snažím dať dokopy, kontaktujem automechanikov, aby jazdilo hladko, nič mi nevrzgalo hlavne, lebo počuť ako keby tlmiče vrzgať, aj keď pravdou je že je to už 16 ročné auto.. ...benzín platiť, poistku, STK, teraz budem musieť aj všetky pneumatiky kupovať, lebo staré sú, takže nie je to lacné až tak prevádzkovať auto na doposiaľ nepracujúceho študenta, lebo som to nestíhal..
V mojom meste sa všade dopravím pešo alebo na kolobežke, takže chodiť autom je dosť zbytočné. A navyše, vôbec si za volantom neverím (oprávnene), neraz som takmer zrazila chodca a pri viacprúdových cestách mimo nášho mesta som aj vošla do zlého prúdu. Hups
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Využívam iba na veľké nákupy, návštevy rodiny a výlety sem tam. Niekedy mi auto nepretržite týždne chilluje p4i dome
Ale robím si ho kvôli tomu, aby som to v budúcnosti neľutovala a hlavne kvôli práci, kde vodičák vyžadujú