tak asi každý zo školy, moc tých, čo majú profesiu tu ešte nie je ale na sebe to nejak nevidím...iba na rodičoch. obaja lekári, nemajú problém rozprávať sa o nechutných veciach pri jedle
To aj ja mám tak, že po každom opravujem gramatické chyby, a potom ešte z roboty, tým že robím vo fastfoode a som napríklad v inom meste a idem sa tam niekam najesť porovnávam kvalitu a cenu
no .. moja profesionálna deformácia bola zo školy.. keď som sa drvila denno-denne biológiu tak som sa vyjdarovala biologicky y vzdy som vsetko skúmala..kvety, plody a iné veci
ja mám z práce... dosť často na nu neviem prestať myslieť nikedey mám pocit že ma až úplne pohlcuje a vysáva zo mňa všetkú životnú energiu..... (exterém bol keď som si na gitare vymyslel o práci aj pesničku)
automatické opravovanie gramatických chýb, to určite
No a áno, dôsledok toho, že sa učím nonstop anglinu kvôli bilingválnemu gymku je, že si občas neviem spomenúť na slovensky výraz slova, pričom anglický mi napadne okamžite.
A mama sa musí zmieriť s tým, že dostáva vety dvojjazyčne.
zo skoly.... ta gramatika kazdeho opravujem za zle i/y-cka .... potom teraz som na umeleckej a zaroven sijem.. takze ked si nieco kupujem to musi byt dobre usite.. a aj ked niekto ma nieco na sebel... pozeram ake to ma svy
z brigady... dojdem do ineho tesca a hned by som tam nieco napravala ( aj ked som neni v praci ) potom...... hovorim ak som zopar dni po sebe v robote.. miesto 13:12 poviem 13 eur a 12 centov ... dalsie ma teraz nenapadaju
a z roboty...v každom trojcifernom čísle vidím číslo dielca...
a v robote používame centrofixy...a mám ich zavesené vpredu na tričku...a doma je to automatika...niečo dopíšem a zavesím pero za tričko...a potom si to všimnem v obchode,na pošte...no sranda musí byť...
ja ma zo skoly-to opravovanie chyb uz zo zakladky potom z brigady co som chodila vyse rok a pol obsluhovat po kadejakych akciach(svadby,hostiny,kary,oslavy a podobne) a najnovies no to je uz vyse rok z notebooku co aj v skole nanom stale robim takze teraz vsteko tak denne zanim presedim cele hodiny kazdu ulohu okrem matiky a chemie proste vsetko kvanta projektov ktore by som vobec nemusela
hej obcas ked vidim niekoho strasne naliceneho, inokedy mi to je fuk...
nepochopim tych co sa licia za kazdu cenu, aj ked to nevedia....nech sa radsej nelicia, ked ich to len zospati....
najviac neznasam, ked si niekto da ciernu ceruzku do oka a ma male oci.., alebo ju ma rozbabranu... o oboci radsej no coment, nataha ma z tych co ho vlasne nemaju len ho maju ceruzkou nakreslene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ešte opravujem ľudí, keď si myslia, že baňa je jaskyňa
bajduej, @shelia , ty tu máš jediná normálne diskusie. niečo také tu dlho chýbalo
A zo zanedbávania slovenčiny, v jednej vete bežne použijem dva-tri jazyky a vôbec mi to nepripadá neprirodzené.
Príp. z obsesívneho lakovania nechtov, každého beriem za ruky a obdivujem/kritizujem manikúru.
a tiez dost opravujem gramaticke chyby, ciarky vo vetach...aj ked si to snazim nevsimat, vnutorne ma to skrie a vadi mi to
Mno ja mám večšinou odrete hánky na ruke alebo nejake modriny na tele (futbal - moj fyzický štýl hry , a z boxu)
No a áno, dôsledok toho, že sa učím nonstop anglinu kvôli bilingválnemu gymku je, že si občas neviem spomenúť na slovensky výraz slova, pričom anglický mi napadne okamžite.
A mama sa musí zmieriť s tým, že dostáva vety dvojjazyčne.
z brigady... dojdem do ineho tesca a hned by som tam nieco napravala ( aj ked som neni v praci ) potom...... hovorim ak som zopar dni po sebe v robote.. miesto 13:12 poviem 13 eur a 12 centov ... dalsie ma teraz nenapadaju
a z roboty...v každom trojcifernom čísle vidím číslo dielca...
a v robote používame centrofixy...a mám ich zavesené vpredu na tričku...a doma je to automatika...niečo dopíšem a zavesím pero za tričko...a potom si to všimnem v obchode,na pošte...no sranda musí byť...
,,Test na druhej hodine, stíhame reskillovať cez prestávku?",
,,Guild Master ide.",
príp. ,,Ty vytrtkanec, ešte raz to urob a dám ti taký IP ban cez držku, že sa ti zatmie pred monitorom."
Pričom WoW som v živote nehrala.
nepochopim tych co sa licia za kazdu cenu, aj ked to nevedia....nech sa radsej nelicia, ked ich to len zospati....
najviac neznasam, ked si niekto da ciernu ceruzku do oka a ma male oci.., alebo ju ma rozbabranu... o oboci radsej no coment, nataha ma z tych co ho vlasne nemaju len ho maju ceruzkou nakreslene...