Mato KOnrad chodi s mojou kamoskou!! Uz sa neviem dockat kedy ho uvidim!
No neje to problem, ale iste vsetci pozerate SUPER STAR... Ja osobne nesom zavisla na Martinovi Konradovi ako moje kamosky ale skor fandim Ivke.... aj ked prave pred 10 min. vypadla..... no co uz..... ale k veci: moja kamaratka z Blavy s nim chod
ja proti neamu nic nemam, nic mi neurobil... ale je to chalan ako kazdy iny, ani taky dobry spevak az taky neni, ale baby za nim saleju... teda tie male co este nemaju rozum
a tio jej veris ano? ze s nim chodi? ja si vymslim ze chodim s tou a s tou. nevie co sa ho ma opytat. takze s polu nemozu choit iba ak tak idu na rande sa spoznat.
ani my sa nevieme dockat, vsak sa s nim pofot a potom daj na birdz, urcite to budu bezva fotky, a tak sa mozno zvysi dopyt prosieb aj na teba, co ti zrejem doterza velmi velmi chybalo....komplexy su strasna vec, veru, veru
podla mna inteligencne testy ani nie stacili by testy sposobilosti. a okrem toho za taketo temy by jedinci mali dostavat nejake elektricke soky od birdzu
ale elektricke kreslo je privela (aj ked take ake mali adamsnovci by nebolood veci) zoberme im ziletky, som zvdeala ako to preziju (nahradia ich lyzicami?)
piqi peter_piper vsak ma jeblo zo stolicky skoro..ze IQ testy
inac,ste si vsimli co ma krasavica v profile:"NEMAM RADA:.......;pri ondenych ludi hlavne na birdze ako su: Tashira, peter_piper, Kasko,Chillipapricka, veronikaaa a inych"
Predstav si to ! Práve som sral za kríkom spolu z Bushom ! Aj on bol na prechádzke v Tatrách a nejak to na neho prišlo. Keď som mu povedal o tvojom probléme ihneď nasadol na helikoptéru a letel za tebou ! K veci: Zoznám ma s ním, lebo si nepodrežem žili !
wow, stale dakto pozera superstar??? to kde zijeme ludia? a toto decko sa sem ako dostalo? a to co sem napisalo? ja som sokovana...pre pripad ze by to co hovoris nebol joke tak ti radim ze sa s tym konradom ani nestretavaj lebo sa ti vysmeje do ksichtu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
mna tu jebne asi o klavesnicu!
zoženieš mi podpis? prosiiiiim smiley::
Ale ked dievca je tak stastne
no a teraz vazne: tuto diskosiu si zalozia zo srandy ze????????
(aj ja som len decko
Toto mi nerob do p!ci
Asi sa z toho teraz vseci poj*bu, ze nejaky kkotko chodi s tvojou kamoskou... jeziiiiis kam to slovensko speje...
a k otazke? spravaj sa k nemu normalne, ved on je tiez normalny clovek
uz ma to s nou nebavilo...
To len tak aby som vas informoval... ale co tam po mne a Denise Richards, ako sa ma Matko Konrad???
a nemozes sa dockat ked ho uvidiis aby si ho pokopala za nas vsetkych ze?
aaaaaaaaaach v akom pokrivenom vesmiiire to JA ZIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!
____________atentat na superstar____
inac,ste si vsimli co ma krasavica v profile:"NEMAM RADA:.......;pri ondenych ludi hlavne na birdze ako su: Tashira, peter_piper, Kasko,Chillipapricka, veronikaaa a inych"
ked ti asi 100 ludi napise ze si jebnuta, mala by si tomu zacat verit!
si jebnuta
a podpisal sa ti???
a este stale neviem ci si myslela vazne to s ytm ze vsetci urcite pozerame superstar?
Koli tomu ze mam doma telku musim cumet na komercne kokotiny???
Ja v telke pozeram len good filmy a spravy
...a este mafstory