@billy2112 nacvič si tsp a dáš to... ak máš oborovky tak často ti stačí dať nejakýchj 60% z toho a potom sa vyberá podla tsp... hlavne si ver lebo skončíš na takej pičovine ako som ja (a som v brne, a nie je to pičovina, ale je skúškové
@bangbangboom na MUNI, lebo tam berú na matiku bez maturity, len problém je v tom, že ja som mala na strednej matiku dobre že nie pre škôlkárov a neviem či si ju stihnem dovtedy dobrať
áno viem už štvrtý rok a neznášam to hovoriť ľuďom, lebo reakcie na to že:
1. je to súkromná škola
2. v odbore je z väčšej časti politológia
3. berú tam veľmi málinko ľudí
sú kadejaké a nie príliš dobroprajné
ale asi tak 3/4 ľidí čo poznám, neviem kam, príde mi to také normálne
@billy2112 určite to skús a absolútne sa neboj toho, či ju vieš dostatočne, u nás (MUNI) na matike sú kadejakí ľudia a najdôležitejšie je, že ťa to baví, to ostatné sa poddá určite by si to mala skúsiť
ja ke´d som riešil vybral som si to čo ma bavilo a po roku som odišiel a začal som v tom obore pracovať a som spokojný že mi to za rok poskytlo viac než niekomu za celé štúdium
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale inac @1
@billy2112 a na aku v brne? ked sa bojis ci na to mas
@bangbangboom na MUNI, lebo tam berú na matiku bez maturity, len problém je v tom, že ja som mala na strednej matiku dobre že nie pre škôlkárov a neviem či si ju stihnem dovtedy dobrať
1. je to súkromná škola
2. v odbore je z väčšej časti politológia
3. berú tam veľmi málinko ľudí
sú kadejaké a nie príliš dobroprajné
ale asi tak 3/4 ľidí čo poznám, neviem kam, príde mi to také normálne
a ak by si chcela čokoľvek vedieť, tak napíš :-S