ja som veľmi nekreatívny človek, preto by som uvítala nejaký typ .. ako si mám dať dokopy zošity zo 4 rokov do jedného zakladača, tak aby mi to pekne išlo za sebou .. teda mám ten problém, že ak ten list vythnem, tak na jednej strane je niečo a na dals
@melindocka ja mam 14.maja ale iba obhajobu..ostatne mam od 28. a myslis ze ja nieco viem ja spolieham na pisomne a profesoroch ja vem ze dlho trva ale ma to zmysel
Ešte ani nič nevieš? Normálne sa začni učiť a nešpekuluj, odkedy sa nedá učiť z viacerých zošitov? Na VŠ budeš mať strašné mindráky, keď ti dajú skriptá, poznámky aj PPT slajdy...
@n0win0u poznámky ako retard? ale to som si ja tak nie sama robila poznámky, všetci to tak máme..lebo nový šk. zákon a podla neho sa napr na biole berie všetko pomiešane napr mám že: tráviaca sústava človeka a hned za tým huby a lišajníky je*ne ma z toho ..
@najivna hups nedala si za "hentak" ciarku a ja som to zle pochopila ale tak to mas potom v pohode ja asi kaslem na to a vazne sa zacnem učiť .. nerada by som sa s nimi videla ešte aj v septembri
@melindocka tak biola nech sa berie ako chce z toho maturovat nejdem mna skorej trapi ze na mojej super turbo alternativnej skole sa uci dejepis nejakym prapodivnym sposobom sposobujucim ze nic neviem O___O
a to sa naozaj chces ucit na maturu? no.. aj ja som sa chcel vlastne..
moja rada, precitaj si vypracovane maturitne otazky(ja som si raz precital slovencinu a z odbornych nadpisy a snaz sa si co najviac uzivat akademicky tyzden, lebo o tom to kurva je dopici! a hlavne sa nijak nestresuj
ja som si to začala normálne spracovávať podľa tém na počítači a tým, že som si robila poznámky som sa niečo s toho aj naučila, kedže 4 roky som si poznámky robila jak chuj a teraz sú témy uplne iné jak poznámky čo mám a jedno cez druhé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som to tak spravil a oplatilo sa
nebrali sme to jebnuto ako hovori tuto kolegyna
brali sme to zaradom
tak som myslela
moja rada, precitaj si vypracovane maturitne otazky(ja som si raz precital slovencinu a z odbornych nadpisy a snaz sa si co najviac uzivat akademicky tyzden, lebo o tom to kurva je dopici! a hlavne sa nijak nestresuj