Salut, caka ma maturitka z geografie a chystam sa kupit si nejaku knizku, z ktorej sa budem ucit.. tak teda moja otazka znie, byvalí maturanti- ktora knižka je najlepšia? prosim postnite tu obrazok, pretože som našla asi roznych knih a tak sa teraz ne
ja som žiadnu knižku nepotrebovala, max tak atlas sveta
ale tak my sme mali profesora, čo nás už od začiatku všetkých učil presne to čo treba na maturitu.. v poslednom ročníku sme si to iba opakovali a sumarizovali.. a podľa mňa pokiaľ máš dobré poznámky nič ti nieje treba..
a imho je väčšina tých kníh (učebníc) dosť nahouby
velmi ste mi pomohli, vdaka fakt @aprilynne tak praveze my nemame taku ucitelku co nas vela nauci.. a poznamky tiez nie su najlepsie, preto potrebujem aj knizku..
Ja som sa na geošku nikdy ale ani trosicku neucil, ani len trosicku. Nikdy som knizku na strednej neotvoril, prisaham nikdy. ani na hodine. Zmaturoval som na 1 a stacil mi k tomu atlas. Ukazat kde je obratnik raka vie aj prvak. Ziadnu knizku ti ani omylom ne´treba, radsej si za to kup par rumov.. P.S Co by to bola za matura, keby ti ju celu neporadili. Este som sa nestretol, ze by na maturite neradili hahahaha
@3 tiež som také počula, ale osobne by som na slepej mape nejakých sprostých juhokirgizských krtincov 26 m nad morom nezmaturovala
nič prínosné nepoviem, ale legendárna story z môjho gymnázia, pánko si pred maturitou zahúlil a na otázku, čo sa nachádza v svetovom oceáne, začal, že ,,ta ryby.."
,
Nauč sa to, čo preberáte v škole. Ak máte k dispozícií na maturite aj atlas a mapu, tak to obkecáš. Prípadne kniha Geografia (Edícia: Maturita) a to si aspoň zbežne prejdi, prípadne sa opýtaj starších, ktorí už z toho maturovali: » www.martinus.sk/?uItem=208995...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale tak my sme mali profesora, čo nás už od začiatku všetkých učil presne to čo treba na maturitu.. v poslednom ročníku sme si to iba opakovali a sumarizovali.. a podľa mňa pokiaľ máš dobré poznámky nič ti nieje treba..
a imho je väčšina tých kníh (učebníc) dosť nahouby
@aprilynne tak praveze my nemame taku ucitelku co nas vela nauci.. a poznamky tiez nie su najlepsie, preto potrebujem aj knizku..
nič prínosné nepoviem, ale legendárna story z môjho gymnázia, pánko si pred maturitou zahúlil a na otázku, čo sa nachádza v svetovom oceáne, začal, že ,,ta ryby.."
,