prave som si nasla skveleho chalana ale zacinam mat komplexy.. ..mali ste niekedy kommplexy ze mate napriklad velke nohy,zlu postavu,male usta,spicate prsia,zlte zuby..a neviem co este vsetko?...ako predijst komplexom...a ako nadobudnut vacsie sebavedomi
inak ak si sebavedomá (čo nie si) a máš aj nejaké nedostatky na postave na ktoré si ale nesťažuješ ale si so sebou naopak spokojná tak chalan si ich ani nevšimne...skôr by mu vadilo ak si zakomplexovaná pi.. čo si neustále sťažuje že je tučná,malé kozy má atď...
vybral is ťa práve preto, lebo sa mu páči všetko to, čo tebe možno nie...chce ťa takú aká si tak nemaj komplexy, lebo ho stratíš skôr ako sa prebudíš takže hore hlavu sme krásne
neni setko len o vyzore... asi ta ma rad
mnoo a aj ja mam komplexy neboj ja mam nos jaq adela, pupaky, bledu plet jaq smrtka, hrozne vlasy, mastnu ofinu, tlste sunky, tlste litka, ruky jaq kulturista, tlste ramena, a hroznuuu rit... cela som hrozna spatna a este k tomu aj hlupa a sprosta samouzrejme zvelicujem az taka katastrofa to neni mno taq vzdy ked budes mat komplexy predstav si ze vypadas jaq ja a hgned budes stastna ze vipadas jaq ty :d tato liecba sa nazyva špatoterapia
ja neznasam ked je baba uplne chuda a zacne mat trapne prijebane reci ze potrebuje schudnut lebo je tlsta alebo ze drzi dietu...to je tak nesympaticke neznasam to
Ja mám komplexy,ale len pokiaľ nemám žiadneho chalana ke´d už mám tak mám pocit že je to v pohode šak s amu musím páčiť keď je so mnou,aj keď také malé sú tam ale.... to treba hodiť za hlavu
@12 jej strasne si ma pobavila vazne.. ..sme teda dve.. ...no a ti co pisu ze riesime detske veci tak nech sa nepridavaju...ja som sa potrebovala vykecata ten ktoto chce akceptovat to akceptuje..
jj mam komplexy...mam velky siroky nos, male usta, siroke boky, cela som tlsta, nemam peknu plet(aj ked uz je to ovela lepsie ako dakedy .) ...a este mi odstavaju usi... ...a cela som sa dodrbala lbo mam kratke vlasy...uz nech dorastu...ale o tychto veciach nehovorim nikomu, lebo viem, ze to kazdemu lezie na nervy a chapem to...o hodinu si to precitam a pomyslim si ako som to mohla napisat do fora...
..ale pacia sa mi moje oci...a farba pleti...ze osm taka biela...mohla by osm byt este viac ...keby som nemala vyrazky a flaky, tak by som bola happy...ale to vybledne casom ..
a najhorsie je, ze doma is myslim, ze vyzeram celkom dobre a potom vyjdem von a vidim ake pekne dievcata...tak som zas v riti
no hehe komplexy?? to aj take ani neznam... no hehe jasne urcite nedostatky ma asi kazdy... ale ked sa pozriem na baby chude ako papek.. a stael taraju o tom ze maju velke brucho a podobne tak mi to rpide smiesne.... ale tak to u nas bezne.. ale nemam ja atek problemy ... ked mam nieco co by sa dalo mojou volou ovpluvnit..ako zacat cvicit a tak.. tak jasne.. co by nie... riesim to ais tak... a som aj spokojna... ze sa stale iba nestazujem .. ale neco aj pre to robim.. aby som sa mala lepsie... nie je to tazke... len treba mt pevnu volu..
@mamradadeli - a ty ma neser!!! Prestaň sa už ľutovať od žiaľu!! Ešte z toho zošalieš!!! Hlavu hore!!! A nenúť ma kričať!!
Dúfam že som naposledy počul od teba také slová!!!
Keď som bol malý tak som mal dosť veľký komplex z toho, že som bol krpatý ... A všetci somári mi vkuse nahovárali "vyrastieš, vyrastieš" a to ma na tom štvalo hádam najviac ...
Tak aj ma z toho ze am kriwe nohy ...a ze som chuda..kazdy ze priber!...wsak ja jem..dakedy tak ze uz je prazdna chladnicka ..a este z mojho nosa..ale ja nemam z neho komplexy..kazdy howori ze mam kriwy nos..noa?! kazdy sme iny...
ja som tiez v pohode kym neuvidim uplne peknu babu a poviem si ze ja som v keli alebo ked sedim vedla mojej kamaratky ktora ma asi 20 kilo aj s topankami a sledujem ze jej nohy su take jak moje ruky...
to by som mohla napisat roman z coho setkeho ja mam komplexy a jak to riesim? ked mam dojebanu tvar od jebakom snazim sa ich vytlacit a dat si na ne clean and clear,aknecolor oci ked mam nevyrazne dam si ceruzku spiralu a tak ..vlasy ked sa mi nelubia vyzehlim postava som celkom spokojna az na tie hrube nohy tak si dam proste siroke rifle skus zakryt to s cim si neni spokojna a potom mat rada samu seba
Baby, vsetky ste krasne, neviem preco sa stazujete..som si pozrela vase fotky a neviem preco sa tolko kritizujete, vasa krtika je neopodstatnena..kocky ste...a chcem vam povdat majte sa radi aj s nedostatkami, teste sa zo zivota a budte rady, ze ste zdrave..lebo to je ovela dolezitejsie nez krasa..a predsa, clovek ktory je zdravy je stastnejsi a tym padom aj krajsi...takze majte sa rady a budte rady ze ste take ake ste a nie ine, neporovnavajte sa s inymi babami...kazda sme original, neopakovatelny, jedinecny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a mozno, postupne sa zdokonalovat, ale nedat to najavo
a sebavedomie by ti teraz skor mohlo nabrat stupajucu tendenciu
mnoo a aj ja mam komplexy neboj ja mam nos jaq adela, pupaky, bledu plet jaq smrtka, hrozne vlasy, mastnu ofinu, tlste sunky, tlste litka, ruky jaq kulturista, tlste ramena, a hroznuuu rit... cela som hrozna spatna a este k tomu aj hlupa a sprosta samouzrejme zvelicujem az taka katastrofa to neni mno taq vzdy ked budes mat komplexy predstav si ze vypadas jaq ja a hgned budes stastna ze vipadas jaq ty :d tato liecba sa nazyva špatoterapia
..ale pacia sa mi moje oci...a farba pleti...ze osm taka biela...mohla by osm byt este viac ...keby som nemala vyrazky a flaky, tak by som bola happy...ale to vybledne casom ..
a najhorsie je, ze doma is myslim, ze vyzeram celkom dobre a potom vyjdem von a vidim ake pekne dievcata...tak som zas v riti
Dúfam že som naposledy počul od teba také slová!!!
Keď som bol malý tak som mal dosť veľký komplex z toho, že som bol krpatý ... A všetci somári mi vkuse nahovárali "vyrastieš, vyrastieš" a to ma na tom štvalo hádam najviac ...