maybelline essece ma dobre laky na nechty, inak sa mi ešte celkom paci znacka new york color, hlavne laky na nechty, tie vydrzia fakt dlho... makeupy len od maybelline a stetce od max factor
hovoríš tu o samých drogerchových veciach a nakonci spomenieš štetce od MAC-u nice ,ak to je tvoje cenová kategória ber aj ked osobne myslím ,že lepšie sú Sigmy..
a hlavne si pozri štetce na tekutý mejkap ,hento je na púder ,neviem ako by si s tým rozotrela tekutý mejkap
@denix To som priložila len obrázok aký približne hľadám :3 ten štetec. Bol čierny a mal tam značku MAC. A zaujal ma nechcem tým rozotierať na to tréba iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a k tým štetcom.. čo ja viem.v DM zoženieš štetce od Essence myslím, ale osobne nemám skúsenosti
Skús štetce od Max Factor. to su take cenovo dostupnejšie
a štetce z dmky sú tiež nahovno...
hovoríš tu o samých drogerchových veciach a nakonci spomenieš štetce od MAC-u nice ,ak to je tvoje cenová kategória ber aj ked osobne myslím ,že lepšie sú Sigmy..
a hlavne si pozri štetce na tekutý mejkap ,hento je na púder ,neviem ako by si s tým rozotrela tekutý mejkap
keď už drogériový make up, tak potom niečo od burjois..
a so štetcami ti velmi neporadím, ja kupujem len tie, čo mi padnú do oka a bu´d sa mi páči alebo nie
plus má aj dalšie videá o iných štetcoch.
A inak make up prvý
snád to sem hodí to video
ja mám maybeline tekutý a občas si dám na kruhy pod očami tento