Zaujímalo by ma že či by ženu bolel kop medzi nohy ako je to u mužov. Máte niekto s tým skúsenosti? (nehľadajte v tom skryté úmysly len otázka pre zaujímavosť)
@hoperpohroma Ta to čo za idiot ti to spravil som si myslel že dievčata s tým ani také skúsenosti mať nebudú inak ďaujem už skôr mi to nedalo odvtedy ako mi kamarátka naznačovala že ma kopne a ja jej že aj naopak to funguje; ona povedala že ajtak by ju to nebolelo
@hoperpohroma Nie všetci chlapi to tak prežívajú. Schytal som raz aj ja ale nebolelo to až tak strašne zas príjemné to určite nieje ale zažil som aj horšie npr. zle diagnostikovaný zápal slepého čreva pričom ma dal lekár mesiac vyležať to v posteli. Skoro každý druhý deň som plakal od bolesti ktoré som mal 24hodín denne bez akýchkoľvek anestetík
@barb95 Nebojsa... ani jedno nemienim skúšať ale pri tých prsiach by ťa to myslím nebolelo lebo kop do hrudného koša by najsôr spôsobil zástavu srdca alebo zlomené rebrá ( ktoré pri určitých podmienkach by ti mohli prepichnúť pľúca). Skrátka nič príjemné
@hoperpohroma A najlepšie na tom je že ho ešte stále mám Diagnostikovali my ho o rok neskôr (konečne správne) a liečili v nemocnici zápal po preliečení som mal o 3 mesiace prísť na vyoperovanie. Čo mám na to povedať?... iba idiot by si prišiel dobrovoľne ľahnúť pod nôž... mali to riešiť vtedy a na mieste
@hoperpohroma No ale vtedy to ešte nerobili laparoskopicky. A v takých podmienkach akých som ležal som sa bál v akom stave musí byť operačka ešte dajakú gangrénu či sepsu by som tam schytal a umrel.
@creeson mna slepak dojeboval uplne od malicka, kazdy mesiac som mal zachvaty vracania, ze som zvracal 24 hodin vkuse, z toho druhu polovicu len zlc, pokial som nedostal nejaku injekciu na pohotovosti...az ked mi konecne vybrali slepak uplne sa vsetko zmenilo
@moonbeam Ja som vracal iba prvý deň ako som ho dostal + som mal horúčky a začal ma v tom mieste pobolievať. Diagnóza? zápal bedrového kĺbu. No proste lekári idioti
asi pred rokom a pol ma tam kopla bývalá spolužiačka :/ zatmelo sa mi pred očami, padol som na zem a ešte hodinu ma to poriadne bolelo..ááu ani chodiť som nevedel :/
Mňa raz kopol môj malý brat v amoku do rozkroku. Mala som škaredú podliatinu a bolelo to. Ale čo som videla reakcie mužov na kopanec, pochybujem že sa to priblížilo k vašej bolesti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
každého bolí, keď ho niekto kopne, nech už je to kamkoľvek
ale keď som sa z bycikla zošmykla tak aj medzi nohami to dobre bolelo
ale ten lekar riadny idiot :o
@hoperpohroma Možno aj áno... neviem nevidel som
je to strašné proste...
no neviem ako je to u dievčat ale nemyslím si, že by pri kopnutí zažili také bolesti ako ja vtedy..
inak, mám tiež jazvu po slepáku