Zaujímavá téma, keď tak nad tým rozmýšľam, môj priateľ sa už možno bude dať o chvíľu zaradiť medzi Číňanov, ak neprestane s tými šialenými cestami na druhý koniec sveta...ale on nie je na Birdzi, takže trochu off topic...len tak čo ma napadlo
Ak neratam Cechov, ktori sem trochu chodia, tak velmi velmi zporadicky sa objavi nejaky Poliak, ale ti sa zvacsa vratia 1-2 krat a odchadzaju.
Mensiny v zmysle Madari, Romovia a podobne tu urcite su. Par krat sa mi stalo, ze nejake dievca mi napisalo, ze je madarka a nerozumie tomuto slovu v profile a nevie co tam ma vyplnit...
Ale Cernosi a Cinania, pochybujem, kedze nevedia moc po slovensky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mensiny v zmysle Madari, Romovia a podobne tu urcite su. Par krat sa mi stalo, ze nejake dievca mi napisalo, ze je madarka a nerozumie tomuto slovu v profile a nevie co tam ma vyplnit...
Ale Cernosi a Cinania, pochybujem, kedze nevedia moc po slovensky
Ale inak ja poznam osobne jedneho Korejca, japonca, aj japonku a marocana...a ti vedia po slovenski cekom slusne
Ale mám pocit že som tu ešte pred niekoľkými mesiacmi videla nejaké aziatsky vyzerajúce dievča...
ja som rom