Ako predjedlo kožuch zo zavináča. Ako hlavné jedlo sol, cibulovú polievku, krky jedny a kolienka z hríbama a ako dezert pagáče všelijaké makové, dobošky, keksy a kokotiny!
predjedlo vajce na tvrdo, polievka slepačí vývar, hlavne jedlo pečená kačica s domácou knedľou a dezert čokoládový koláčik so šľahačkou a kremovou plnkou s kakovym posypom
Ale tak realne ked mam povedat no neviem varit takze by to bolo velmi mizerne asi by som upiekol chleba a rozky aspon ana predjedlo spravil nejaku nivovu pomazanku na chleba polievku som ziadnu vzivote nevaril okrem vifonky a sackovej takze tak alebo by som dal bujon vyvarit s nejakou mrkvou a k tomu rozok hlavne jedlo hm cestoviny so syrovou omackou a pazitkou a syrom na vrch nastruhat a dezert palacinky
Ja keby som vyberala "na istotu" podla toho, co som varila velakrat a chutilo to adresatom, tak asi nejaku cesku kuchynu, napr. polievku kulajdu a ako hlavny chod napriklad vypecky domacim zemiakovym knedlikom a spenatom. Dost velka "prasarna", ale mam pocit, ze odlahcene superzdrave jedla alebo zahranicne speciality su vacsi risk, ked chcete zaujat priemerneho spotrebitela. Dezertov robim vela dobrych, nemohla by som sa rozhodnut, no vzhladom k tradicnemu menu asi opat nieco klasicke, napr. lievance. Predjedlo neviem, tam nie som vobec doma, prakticky nikdy nepripavujem predjedla. Musela by som si nieco nacvicit
To je zas volaky televizny Bizar? Kedy som im dala slimacie ulity plnene niecim veganskym a v ramci programu im doniesla moje slimaky na hranie, malo by to na youtube vela vzhliadnuti?
Vymyslela by som určite niečo úplne ľahké vzhľadom na čas a náročnosť prípravy
Možno taká domáca pasteka vopred pripravená alebo avokadova pomazanka, ktorá je pripravená za minútku k bagetkam.
Dala by som nejakú krémovú polievku, rajcinovu, či hraskovu.
Hlavne jedlo hov. stejk na masle a skaramelizovanej cibuľke, s varenou koreňovou zeleninou a pár celými baby zemiakmi.
Dezert niečo úplne jednoduché možno zmrzlina so šľahačkou a jahodami.
Nachos s autentickým guacamole
Mexickú polievku s fazuľou, kukuricou a rajčinami
Špenátovú quesadillu
A ako dezert asi čokoládový mousse s berries
Alternatívne nejaký tatarák z cíceru a repy alebo hubové paté a k tomu hrianky. Polievku určite nejaký krém - hráškový alebo tekvicový ako hlavné jedlo lasagne alebo udony s arašidovou omáčkou a ako dezert neviem, niečo jednoduché, pana cottu so slaným karamelom alebo nejaký raw cheesecake limetkový alebo čučoriedkový
predjedlo:celozrnný chlieb s falošnou tvarohovou treskou, cherry paradajky, prípadne s brokolicovou nátierkou s mini kukuričkami
polievka: niečo krémové, napr. cesnaková so syrom, špenátová alebo hokkaido, ale to mi už jedna vyfúkla
hlavné jedlo: cuketový paprikáš, kde je možné pridať mrkvu alebo hlivu, k tomu penne a pikantné kuracie nožky
dezert: marlenkový cheesecake so slivkovou nutelou
Predjedlo: Chlieb s maslom a soľou
Polievka: 17 centová gulášová z Kauflandu, ktorá sa zaleje iba vodou z rýchlovarnej kanvice
Hlavné jedlo: je toho viacero chlieb vo vajci alebo praženica, alebo cestoviny ak chcú aj holé
Dezert: banán v čokoláde a so šľahačkou, puding alebo polotovarové gofry
Toľko moje kuchárske umenie, snáď budú spokojní a sa dobre najedia
Vela by som toho vedela vymysliet
Ale zvolila som talianske menu:
predjedlo- nejaky lahky salat s balzamicom
polievka- paradajkova z cerstvych paradajok
hl. jedlo- penne s pestom, sus. a cherry paradajky, olivy, rukola, syr
dezert- tiramisu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Možno taká domáca pasteka vopred pripravená alebo avokadova pomazanka, ktorá je pripravená za minútku k bagetkam.
Dala by som nejakú krémovú polievku, rajcinovu, či hraskovu.
Hlavne jedlo hov. stejk na masle a skaramelizovanej cibuľke, s varenou koreňovou zeleninou a pár celými baby zemiakmi.
Dezert niečo úplne jednoduché možno zmrzlina so šľahačkou a jahodami.
Mexickú polievku s fazuľou, kukuricou a rajčinami
Špenátovú quesadillu
A ako dezert asi čokoládový mousse s berries
Alternatívne nejaký tatarák z cíceru a repy alebo hubové paté a k tomu hrianky. Polievku určite nejaký krém - hráškový alebo tekvicový ako hlavné jedlo lasagne alebo udony s arašidovou omáčkou a ako dezert neviem, niečo jednoduché, pana cottu so slaným karamelom alebo nejaký raw cheesecake limetkový alebo čučoriedkový
všetko vegan ofkors
polievka: niečo krémové, napr. cesnaková so syrom, špenátová alebo hokkaido, ale to mi už jedna vyfúkla
hlavné jedlo: cuketový paprikáš, kde je možné pridať mrkvu alebo hlivu, k tomu penne a pikantné kuracie nožky
dezert: marlenkový cheesecake so slivkovou nutelou
Polievka: 17 centová gulášová z Kauflandu, ktorá sa zaleje iba vodou z rýchlovarnej kanvice
Hlavné jedlo: je toho viacero chlieb vo vajci alebo praženica, alebo cestoviny ak chcú aj holé
Dezert: banán v čokoláde a so šľahačkou, puding alebo polotovarové gofry
Toľko moje kuchárske umenie, snáď budú spokojní a sa dobre najedia
Ale zvolila som talianske menu:
predjedlo- nejaky lahky salat s balzamicom
polievka- paradajkova z cerstvych paradajok
hl. jedlo- penne s pestom, sus. a cherry paradajky, olivy, rukola, syr
dezert- tiramisu