Ahojte baby. Ako sa vám upravila menštruácia keď ste začali brať antikoncepciu? Čo sa mňa týka, dva dni predtým ma bolí podbruško, predtým ma nebolievalo, dokonca som ani nevedela kedy presne dostanem(nežila som sexuálne), teraz mávam aj trošku bolesti
dostanem ich na deň presne (predtým sa mi to hýbalo aj +- 12 dní), nemávam pri nej žiadne bolesti/alebo minimálne (predtým som od bolesti zvracala), trvajú mi 5 dní + 1 deň špinenie (predtým cca 6 dní + 1-2 špinenie) ....
Som zatiaľ po dvoch mesiacoch, ale upravilo sa mi to. Úplne. Teda, ja som mala problémy s hormónmi, nemala som menzes aj trištvrte roka. A teraz presne na deň. V rámci siedmych dní, piaty deň a už ôsmy deň bez nejakého špinenia Na druhe strane kŕče som mávala, niekedy tiež také, že som od nich aj vracala. Teraz ich mám tiež, ale oveľa menšie. Podobne ako @estrella5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty