meriam 167 cm a príslušníci rodiny na mňa pozerajú ako na 2 metrový stĺp ... prečo je to tak ? však sú odomňa omnoho vyššie ženy ... ja to nechápem ... lezie mi to na nervy ... je to čisto priemerná výška ženy ... vždy mi vravia : preboha kam to rastieš ? a mám 16 rokov ...
aj ja meriam nejak tak a je mi to u riti, vacsina chlapov je vacsich cize pohoda, ale nevadilo by mi mat o 10 cm menej pripadala by som si tak zlato ale ako vyssia by som si pripadala viac sebavedoma, ked mam culty s podrazkou tak sa mi paci, ako som od ostatnych zien vyssia
ale co ma prekvapuje, ze polka mojich spoluziakov je rovnako vysoka ako ja.. snad este narastu par je ich mensich dokonca
akurááát včera sme to riešili a som maximálne spokojná so svojou výškou 168 je podľa mňa akurát môžem si dať aj opätky a stále nevyzerám ako žeriav a môžem ísť v tramkách a stále nevyzerám ako trpaslík
podľa mňa to je individuálne ..ak je chalan nízky tak mu aj vyhovuje vyššia baba ..ale napr. ja som mal babu nižšiu o 35cm a dalo sa to zvládnuť v pohode ..ale 170-175 je pre mňa ideálne ..
mám 164 a som spokojná keď chcem byť vyššia dám si podpätky ale tak riadim sa hesla čo je malé to je milé jediný človek čo sa mi za moju výšku smial bol môj chlapec ale to len tak milo akože krpček a podobne
Mam 160 cm ..ideal je podla mna cca 168 ...aj ja by som chcela byt vyssia, ale aspon mozem nosit stekle hihi...v skole som druha najnizsia , bohuzial, a vzdy si rypu ze aka som malicka ...wrr
mám 168 cm už asi 10 rokov. takže zatiaľ čo som na ZŠ bola zvyknutá na to, že som kobyla vysoká, tak teraz si musím zvyknúť na to, že sa mi všetci smejú, že som malá
(a že som nízka som si uvedomila až v práci, keď za väčšinou vecí sa musím naťahovať tak, že stojím na špičkách, smiešne poskakujem a potom nasrane vyleziem na kolená na bar, lebo to inak proste nejde)
@luthien 172 a komplexi že si maličká? ja mám 158 a normálne už sa ani za "maličkú" neberem... neviem ide to vedla mňa...ale mám aj kamarátku čo jej tiahne na 20 a má150cm
@tukan62@gachna Preboha, baby, vy bláznite? Tie, čo nemáte ani meter sedemdesiat a píšete, aké ste vysoké a že by ste chceli byť nižšie??? Podľa mňa vysoká baba je od takých 175 hore. A nízka pod 160. Sorry, ale strašné bludy, niektoré, čo som si tu prečítala...
@karin28398@niikolka tak to nie je tým, že vy ste vysoké, podľa mňa...máte takú priemernú výšku. Musíte mať malých ľudí vo svojom okolí....ale poteším vás, ani jedna z vás už pravdepodobne neporastie.
@chiara4 neviem, či by som sa na to spoliehala. Ja som svoju finálnu výšku mala už niekedy v 15tich ak nie aj skôr...od kedy baba začne menštruovať, už veľmi nevyrastie.
@ryuk na to si ako došla, prosím ťa, že fajn chalani bývajú krpatí?
A preboha, nebláznite...ja mám 170, necítim sa ani malá, ani veľká a kľudne si dám aj 15cm opätky, chvalabohu, že môj muž má 190cm A hovorí mi "malinké"
Áno, je pravda, že veľa chalanov čo ja vnímam okolo seba je takých vysokých ako ja alebo max 180cm(čo je podľa mňa minimum u chlapa - takého, ktorý by ma zaujímal), ale poznám minimálne 10tich vo svojom okolí, ktorí majú 180cm a viac...
Lebo sú retardovaní a nemajú ťa radi, tak radi ti jedine vravia veci, ktorých sa cítiš zle, čo je dôsledok ich nízkeho kvocientu emocionálnej inteligencie. Je to celkom častý jav v rodinách. Spokojná?
@fleur1301 ja som nikdy nepovedala že som vysoká, lebo viem že nie som len hovorím že by mi vôbec nevadilo keby som bola nižšia, ale inak je mi to jedno
@mammey super a ja mám 167 alebo 166 a kukajú na mňa že čooooooo aká som vysoká tak ja fakt nvm asi to fakt záleží v akej spoločnosti ľudí si či vysokými alebo nízkymi
Ja mám 168, a myslím že by som na svojej výške nechcela nič meniť Nižšia by som nechcela byť určite, kebyže tak o trošku vyššia možno, ale moja výška mi úplne vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Ale u nás v rodine to je normálne a aj keby som mala 3m tak sa na mňa určite hentak pozerať nebudú
ale co ma prekvapuje, ze polka mojich spoluziakov je rovnako vysoka ako ja.. snad este narastu par je ich mensich dokonca
žial som stále menšia ako moja mama a aj tak som spoko
Mam odvtedy komplexy
A 170 a vyssie je ideal pretoze dlhe nohy su pekne, nie kratke, nikomu sa nepacia kratke nohy.
Ja by som chcela mat aspon 175aby som bola spokojna, zial som z trpaslicej rodiny.
idealne je podla mna okolo 170
A k téme: Čo by som ja dala za to, merať toľko čo ty. (ach)
Som asi jediná.
tak hadam tak maličká nie si
@karin28398 @niikolka tak to nie je tým, že vy ste vysoké, podľa mňa...máte takú priemernú výšku. Musíte mať malých ľudí vo svojom okolí....ale poteším vás, ani jedna z vás už pravdepodobne neporastie.
@chiara4 neviem, či by som sa na to spoliehala. Ja som svoju finálnu výšku mala už niekedy v 15tich ak nie aj skôr...od kedy baba začne menštruovať, už veľmi nevyrastie.
@ryuk na to si ako došla, prosím ťa, že fajn chalani bývajú krpatí?
A preboha, nebláznite...ja mám 170, necítim sa ani malá, ani veľká a kľudne si dám aj 15cm opätky, chvalabohu, že môj muž má 190cm A hovorí mi "malinké"
Áno, je pravda, že veľa chalanov čo ja vnímam okolo seba je takých vysokých ako ja alebo max 180cm(čo je podľa mňa minimum u chlapa - takého, ktorý by ma zaujímal), ale poznám minimálne 10tich vo svojom okolí, ktorí majú 180cm a viac...
°°ak je chalan nízky tak mu aj vyhovuje vyššia baba°°
nie náhodou naopak?