S priateľkou som mal sex, bol to pre ňu prvý krat a menštruácia jej mešká uz deviaty deň. vraj je možné ze je to tým,ze to bolo prvý krat, ale ja mam stále obavy,mohla sa nejaká nehoda predsalen stať.Ochranu sme mali, prosim o nejaké rozumne rady. Ďakujem
1. ked niekto napise, ze ini nemaju pisat blbe komentare, tak ich tam urcite ocakavaj
2. ked si mal ochranu, tak co riesis
3. ked mas po sexe pochybnosti, tabletka po stoji cca 30 eur
4. tehotensky test stoji od 2 eur (do moznosti 3 a 4 sa niekedy oplati investovat, aby si nemusel zakladat taketo fora)
cyklus sa upravuje ešte aj po 18tke, to že doteraz mala pravidelne v ten istý deň neznamená že má cyklus pravidelný. Proste ak ste mali ochranu a nedošlo k poškodeniu je minimálna šanca že by bola tehotná. Veľmi veľa vecí vplýva na cyklus
Normalne citim tvoj stres aj ja. Mozem cestne prehlasit, ze nepoznam zenu, ktorej by po prvom sexe nemeskali. Uplne presne si pamatam, ako som toto prezivala so vsetkymi kamaratkami. A z mojho pozorovania prirodnych zakonitosti vychadza priemerna doba meskania na dva tyzdne. Tak drzim palce. :S
Mne je celkom smiesno, ked baby stresuju uz pri dva-tri dni meskajucich kramoch, ja s tou mojou "pravidelnostou" som si zvykla vobec neriesit kym nemeska dlhsie ako mesiac mozno budem uz mat bachor ako sud kym si vobec vsimnem ze som tehotna
@neutralnothing tak zase "pochybnosti" je dosť slabé na to aby žena len tak po každom sexe chrumala tabletku po...to sa naozaj robí len ak je tam nehoda... nehovor mu takéto triky lebo ten vyzerá byť tak vyhukany že to bude pchať do frajerky po každom sexe
Ps: áno meska to po prvom sexe. Mne meska aj keď dlhšie nemám sex a potom mám. Nebuď ufnukany, keď ste sexovali s ochranou bez nehody šanca je minimálna.
@petko98 ako kondómy tvrdia- 99,9% ochrana proti počatiu. Buhužiaľ ty si tá jedna desatina. Toto ti poradia len ženy lebo ja som ešte nikdy nemal menštruáciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
2. ked si mal ochranu, tak co riesis
3. ked mas po sexe pochybnosti, tabletka po stoji cca 30 eur
4. tehotensky test stoji od 2 eur (do moznosti 3 a 4 sa niekedy oplati investovat, aby si nemusel zakladat taketo fora)
#9/11
A neries
Zatiaľ sa ešte spermie nedokážu teleportovať cez pevný materiál, tak sa len snažte vždy správne nasadiť gumu a smelo do toho.
Ps: áno meska to po prvom sexe. Mne meska aj keď dlhšie nemám sex a potom mám. Nebuď ufnukany, keď ste sexovali s ochranou bez nehody šanca je minimálna.
@23 asi tak však tabletka po je totálne svinstvo a keď mali ochranu a nestala sa nehoda tak nevidím dôvod na tabletku po