Konecne ma napadlo, ako najst nejakych ludi, ktory pocuvaju Metal.Je jedno, ci je to Death Metal, alebo Heavy Metal. Skratka, zalozil som tuto diskusiu, s umyslom najt ludi, s ktorymi sa da pokecat na temu Metal, a vdaka ktorym dufam ze spoznam aj nejakyc
to je super ze si zalozil takuto diskusiu... vsetky tie uz hore menovane skupiny mam aj ja hrozne rada.KORN a SYSTEM je uplne super... tiez sa mi paci PAPA ROACH...
Najst metalistov mozes ked si das hladat webky, kt. maju niekde slovo metal, teda aspon tych, kt. to o sebe napisu.
Ja pocuvam metal hlavne melodicky, symfonicky, orchestralny. Najradsej mam Nightwish, dobra ja metalova opera Avantasia, vikingsky metal Ensiferum. Z blacku len symfonicke veci, Dimmu Borgir, Children of Bodom.
V hrade je uveznená krásna princezna.Tu je príbeh, ako to dopadne,ked tam dorazia rôzny metalisti sťa rytieri.
Power metal:
Metalista príde na bielom jednorožcovi, unikne drakovi, zachráni princeznu a potom sa s ňou miluje v kúzelnom lese.
Thrash metal:
Metalista príde, bojuje s drakom, zachráni princeznu a ošuká ju.
Heavy metal:
Metalista príde na harley, zabije draka, da si pár pív a ošuká princeznu.
Folk metal:
Metalista príde s priateľmi, ktorí hrajú na akordeony, violy, flauty a veľa iných podivných nástrojov, drak zaspí (zo všetkého toho tancovaniaa). Potom všetci odídu bez princezny.
Viking metal:
Metalista pripláva na lodi, zabije draka svojou veľkou sekerou, stiahne ho z kože a zie. Znásilní princeznu k smrti, ukradne jej veci a pred odjazdom zapáli hrad.
Death metal:
Metalista príde, zabije draka, ošuká princeznu, zabije ju a odíde.
Black metal:
Metalista príde o pol noci, zabije draka a nabodne ho na kôl pred hradom. Potom princeznu ošuká do zadku, vypije jej krv počas rituálu pred tím, než ju zabije. Potom ju nabodne na kôl vedľa draka.
Gore metal:
Metalista príde, zabije draka a rozhádže jeho vnútornosti pred hradom, ošuká princeznu a zabije ju. Potom ju znova ošuká, rozpára brucho zie jej vnútornpsti. Potom to, čo zostane, ošuká ešte raz, spáli mŕtvolu a ešte raz ošuká.
Doom metal:
Metalista príde, zbadá draka aký je obrovský, pomyslí si, že ho nemôže nikty premôcť, potom prepadne depresiám a spácha samovraždu. Drak ho zie a princeznu si dá ako dezert. A to je koniec smutného príbehu.
Progressive metal:
Metalista príde s gitarou a zahraje 26 minútové sólo. Drak sa z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezninel spálne, zahraje ďalšie sólo s použitím všetkých techník a melódií, ktoré sa naučil v úposlednom roku na konzervatóriu. Princezna utečie a vydá sa hľadať heavy metalistu.
Glam metal:
Metalista príde, drak sa začne smiať, ked uvidí jeho ziav a nechá ho prejsť dovnútra. Potom, vojde do hradu, ukradne princezne make up a začne natierať hrad nádhernou ružovou farbou.
Nu metal:
Metalista dorazí v Honde Civic a pokúsi sa bojovať s drakom. Lenže uhorí, keď sa jeho debilné pytlovinové oblečenie zapáli.
Redbeck metal(Kabati...):
Kde draka ožerú, pogrcajú a potom idú pre vidle a kydať hnoj.
moje narocne ucho rado: EPHEL DUATHy, ORPHANED LANDy, MARS VOLTy, WAYDy, v sucastnosti taktiež LORDI, OPETHy, MY DYING BRIDEy, po novom i DEVINA TOWNSENDA a vsetko kolo neho, GNU, GALADRIELy, GATHERINGy, MOTORHEADy, WOHNOUTy, EGGNOISEy, TOKYO SKA ORCHESTRA, PAINy, HYPOCRISy, MOONSPELLy, THERIONy, EVEREVE, PORCUPINE TREE, AMORPHISy, WHITESNAKEy, no najma TOOLy.... je toho vela..
Dimmu Borgir,Cradle of filth,Apocalyptica,Korn,SOAD,Korpiklaani,Ensiferum,Slayer,Theatre of Tragedy...sa mi dost pacia..nic jemne,taka super hudbicka...ten púrvy moj prispevok,no..uz nic radsej k nemu nehovorim
az teraz som ztbadala tuto diskusiu.Nejake tie kapely metalove poznam a paci sa mi to pokial to nie je len vreskot,krik do hudby a je tam aspon rozimiet nejake to slovo.mam rada Him a Nightwish(vraj ta spevacka od nich odisla).Z ceskych najviac Kabat.Inak ja som skor na rokovu hudbu.Metal rada popocuvam ked mam depku .
ak je to ete aktualne tak ja zboznujem soad!!! uplne ze najviac ae ted mi byvaly poslal paradnu pesnicku od dream theatre aa tez je to uuuplne namakane
natrafil som na nieco o com som uz sice pocul, ale nikdy ma to nejak netahalo ale som zistil, ze je to fakt bomba.narazam tymto na skupinu BLACK SABBATH, , ktoru kto pozna ten vie ze je to jednoducho super skupina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
tiez by som bola rada,keby niekto napisal nejake skupiny a este radsej,keby mi niekto (aj Sonia_al) poslal daco,nejaku hudbu...bo sa moc nevyznam
Wafla:tiez dobre hudba,ak ces poslem ti daco, ak mi das nick na Skype alebo ICQ.ak nemas, thak aj cez mail mozem.
PAPA
Ja pocuvam metal hlavne melodicky, symfonicky, orchestralny. Najradsej mam Nightwish, dobra ja metalova opera Avantasia, vikingsky metal Ensiferum. Z blacku len symfonicke veci, Dimmu Borgir, Children of Bodom.
V hrade je uveznená krásna princezna.Tu je príbeh, ako to dopadne,ked tam dorazia rôzny metalisti sťa rytieri.
Power metal:
Metalista príde na bielom jednorožcovi, unikne drakovi, zachráni princeznu a potom sa s ňou miluje v kúzelnom lese.
Thrash metal:
Metalista príde, bojuje s drakom, zachráni princeznu a ošuká ju.
Heavy metal:
Metalista príde na harley, zabije draka, da si pár pív a ošuká princeznu.
Folk metal:
Metalista príde s priateľmi, ktorí hrajú na akordeony, violy, flauty a veľa iných podivných nástrojov, drak zaspí (zo všetkého toho tancovaniaa). Potom všetci odídu bez princezny.
Viking metal:
Metalista pripláva na lodi, zabije draka svojou veľkou sekerou, stiahne ho z kože a zie. Znásilní princeznu k smrti, ukradne jej veci a pred odjazdom zapáli hrad.
Death metal:
Metalista príde, zabije draka, ošuká princeznu, zabije ju a odíde.
Black metal:
Metalista príde o pol noci, zabije draka a nabodne ho na kôl pred hradom. Potom princeznu ošuká do zadku, vypije jej krv počas rituálu pred tím, než ju zabije. Potom ju nabodne na kôl vedľa draka.
Gore metal:
Metalista príde, zabije draka a rozhádže jeho vnútornosti pred hradom, ošuká princeznu a zabije ju. Potom ju znova ošuká, rozpára brucho zie jej vnútornpsti. Potom to, čo zostane, ošuká ešte raz, spáli mŕtvolu a ešte raz ošuká.
Doom metal:
Metalista príde, zbadá draka aký je obrovský, pomyslí si, že ho nemôže nikty premôcť, potom prepadne depresiám a spácha samovraždu. Drak ho zie a princeznu si dá ako dezert. A to je koniec smutného príbehu.
Progressive metal:
Metalista príde s gitarou a zahraje 26 minútové sólo. Drak sa z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezninel spálne, zahraje ďalšie sólo s použitím všetkých techník a melódií, ktoré sa naučil v úposlednom roku na konzervatóriu. Princezna utečie a vydá sa hľadať heavy metalistu.
Glam metal:
Metalista príde, drak sa začne smiať, ked uvidí jeho ziav a nechá ho prejsť dovnútra. Potom, vojde do hradu, ukradne princezne make up a začne natierať hrad nádhernou ružovou farbou.
Nu metal:
Metalista dorazí v Honde Civic a pokúsi sa bojovať s drakom. Lenže uhorí, keď sa jeho debilné pytlovinové oblečenie zapáli.
Redbeck metal(Kabati...):
Kde draka ožerú, pogrcajú a potom idú pre vidle a kydať hnoj.
Posledne dni pocuvam Follow the Reaper od Children of Bodom, tak metalistom odporucam
Sechs - nemas za co!som rada ze sa ti paci...
DANI FILTH FROM CRADLE OF FILTH!
1. Pre tych, ktori dobre poznaju piesen (text)Wishmaster od Nightwishu - parodia na text:
2. Excelentna parodia na Marilyna Mansona, hlavne ked ho trocha poznate (konkretne vyzorovo parodia na video k The Nobodies)
Pri tychto videach som ja slzil od smiechu, ale asi to ma vyznam len pre ludi, co poznaju kontext
toto je katastrofalne...