ahojte, tak už viem čo si chcem dať tetovať a čo ma vystihuje. Chcem si dať nápis: "Mind is a rozerblade." tým písmom strojovým asi. Buď do zadu na krk, na zápästie alebo tam kde doktorka berie krv teda kúsok nižšie nie úplne tam, kde pichá ihlu no
Ja osobne pri tetovaniach mám ku každému vždy veľmi jasnú predstavu, kam by sa na mne hodilo Myslím, že aj ty by si sa takto mala zamyslieť a určite ti to hneď príde, kde by sa ti to tetovanie viac páčilo mať
U mňa osobne, aj keď moc nemám rada písmové motívy by som volila zápästie. Na krk sa hodia väčšie motívy podľa mňa, zápästie je stvorené na malé tetovania a texty
@spacebound Pretoze v 16 som tiez chcela, mala som uz aj navrch, ale nastastie som si to nedala vytetovat, teraz by som to lutovala. Najlepsie urobis ked este pockas aspon 6 mesiacov/rok a ked aj potom to budes chiet, tak si to daj vytetovat.
Ja som tak nastastie spravila a to tetovanie co mam teraz nelutujem.
@shoesmaniac hej plánujem počkať rok že či sa mi to stále udrží v hlave tiež som sa bála niečo si dať lebo som nerozhodná a že by sa mi to prestalo páčiť ale toto ma uplne vzalo keď mi to napadlo a zrazu už som nerozmýšľala...a čo máš ty teraz ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a na zápastie to podľa mňa najviac ide, tak fajne mornídne.
U mňa osobne, aj keď moc nemám rada písmové motívy by som volila zápästie. Na krk sa hodia väčšie motívy podľa mňa, zápästie je stvorené na malé tetovania a texty
Ja som tak nastastie spravila a to tetovanie co mam teraz nelutujem.
Prosííím.