Milenka= žena obšťastňujúca (väčšinou ženatého) muža väčšinou v denných hodinách pred manželkou známych ako tenis, squash, nadčasy, nákupy pre opusteného a chorého známeho... Na Slovensku zákonom zakázané.
Milenka= ovocné víno nízkej kvality s obľubou konzumované podguráženou mládežou v mestských parkoch vo večerných hodinách.
@mernose ale ona to zrejme myslela.. že namiesto miLENKY.. by sa používalo napr. miKATKA.. alebo tak.. lebo si myslela že je to od mena lenka teda ja som to tak pochopila
@24 ja som to mala včera v stave. Lebo ja sa volám Lenka a nachádza sa v tých slovách ako spomínaš miLENKA... a ešte páLENKA, dovoLENKA tie ktoré majú muži asi najradšej xD
Aké je najobľúbenejšie ženské meno u mužov? Predsa Lenka, pretože všetky 3 veci, ktoré majú muži najradšej, končia na Lenka : dovoLENKA, páLENKA, miLENKA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Milen(k)a= meno (9.4)
Milenka= žena obšťastňujúca (väčšinou ženatého) muža väčšinou v denných hodinách pred manželkou známych ako tenis, squash, nadčasy, nákupy pre opusteného a chorého známeho... Na Slovensku zákonom zakázané.
Milenka= ovocné víno nízkej kvality s obľubou konzumované podguráženou mládežou v mestských parkoch vo večerných hodinách.
Ktorú Milenku si myslel?
vidno ze je to inteligentí clovek
@3 uuujeby
taký čistý ujeb...
skoda ze je tu to 60 krat spomenute
Aké je najobľúbenejšie ženské meno u mužov? Predsa Lenka, pretože všetky 3 veci, ktoré majú muži najradšej, končia na Lenka : dovoLENKA, páLENKA, miLENKA