Ahojte myslite si, ze tieto "masinky" su v celku dobre? Kto z vas ma taky notas? Ste s nim spokojny? Planujem si kupit daky ten notebook ale neviem, ci by mi nestacil aj taky, len ci ma aj daky ten vykon male telo ...
je to male, prakticke. to je asi vsetko. nemozes od toho cakat nejaky prevrat. jedine ze je to male. procesor moze byt; ram podla typu, ale da sa; HDD je uz tiez fajn; grafika len nejaka onboard bez vlastnej pamate = nic moc; ale podla mna jedna z najvacsich nevyhod je fakt, ze nema ziadnu mechaniku (CD,DVD,FDD). Ale bateriu ma v pohode...
takze ak tam nechces pchat CD a DVD a nepotrebujes sa hrat tie nove hry, tak to je fajn. Ja som rozmyslal ze si to kupim, chcel som kupit MSI Wind U100, ale potrebujem book s mechanikou...
segull1 mechaniku kupis aj externu ale ked si to tak vypocitam doplatim 3 tisisc a uz mam ovela vacsiu masinku. ja som vahal kupit Thosibu ale neviem sa rozhodnut medzi malym a velkym. V konecom dosledku asi seste pockam par mesiacov ake budu ceny
@3 ved hej... externa. Ale ako vravis... za tie dalsie 3 litre si uz kupis normalny book. O Toshibach ti neviem... EEE by som nebral urcite, a ani tie male Acery nesu nic moc...
ja sa tiez chystam do jeho kupy...hry na tom hrat nebudem, film na tom uvidim, tak nie je co riesit...len by som bola potom opatrna pri znacke a modeli (ja osobne budem pozerat dell alebo msi)
male notebooky su vyslovene na prenasanie informacii... t.j. ak potrebujes dakomu nieco napriklad v kaviarni ukazat tak tam hadam nedotiahnes 20" HP o vykone sa neda pri tychto notasoch hovorit, aj ked niektore su fakt pecka (taky MacBook Air predsa len 1,8GHz dual core uz coto je, alebo popripade MacBook) ale furt je to len usbcko s obrazovkou... ak chces na tom notasi nieco tvorit a nielen pozerat jutub tak si kup racej normalny notas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takze ak tam nechces pchat CD a DVD a nepotrebujes sa hrat tie nove hry, tak to je fajn. Ja som rozmyslal ze si to kupim, chcel som kupit MSI Wind U100, ale potrebujem book s mechanikou...
Je dobrý akurát na cestovanie, na denné používanie má veľa nevýhod, či už malá obrazovka,že nemá mechaniku a tak dalej.