Myslíte si, že cestovanie časom je možné? Ak hej tak potom už sú medzi nami nie? Myslíte si, že prítomnosť, minulosť, budúcnosť ide všetko súčasne? Že nie je taká vec ako tento moment tu teraz je prítomný, keď možno teraz sa deje budúcnosť v ktorej píšem
kebyže existuje cestovanie časom, tak by muselo platiť že minulost - pritomnost - buducnost je sucasna a prebieha neustale a v takom pripade by tu už cestovatelia boli, lebo už niekto v buducnosti stroj času vymyslel
@2 na to majú cestovatelia tiež svoje dôvody, možno im je zbytočné vracať sa do storočí starších ako 21., možno predpokladajú, že by to malo zlý dopad na túto civilizáciu a tak by to ovplyvnilo ich "prítomnosť" (v zmysle času)...
neviem ci by sa to dalo ale rozhodne by to asi nebolo mudre nikdy nevieme ake malickosti maju vplyv na vyvoj udalosti.. akychkolvek... preto menit minulost by bolo asi nebezpecne hlavne pre cestovatela, lebo by sa nemusel ani narodit, pripadne by nemuselo dojst k vymysleniu stroja casu atd atd.. prilis narocna tema na 22:00
do minulosti to je nemozne kvoli roznym paradoxom, do buducnosti by sa to teoreticky aj dalo, ale tiez sa mi to nechce rozpisovat uz teraz, davnejsie tu bolo podobne forum
Čítal alebo pozeral tu niekto The Secret? Tam sa vraví o priťahovaní vecí, ktoré si želáme nie? A kebyže to čo tam v tom filme hovoria funguje tak by muselo platiť že budúcnosť minulosť a súčasnosť ide súčasne. Čiže ja si teraz poviem, že chcem byť bohatý, tak sa všetky možnosti ktoré bežia v týchto troch časoch nastavia na tú možnosť že v budúcnu budem bohatý. Ja si osobne myslím, že všetky časy a možné konce sa dejú súčasne len my vnímame ten jeden a občas nejakou náhodou niekto zachytí aj ten iný.
Minule som o tom pozerala jeden dokument a hovorili o tom, že to súvisí s Einsteinovou teóriou relativity .. tiež hovorili, že ľudia si mysleli, že keď už cestovať v čase, tak len do budúcnosti, no nejaký vedec zas tvrdí že pomocou čiernych dier by sme mohli cestovať aj do minulosti, no treba takú červiu alebo čiernu (neviem čo to presne je) dieru vedieť vyrobiť ..nejakú rýchlosť a silu na to treba a to my nevieme ešte ... a tiež ešte spomínali to, že ak napr... v jednom momente rozlejem kávu, tak v inom vesmíre v tom istom momente tú kávu nerozlejem - a s týmto tiež niečo rešili ale ja si o tom myslím, že celé cestovanie v čase je riadna somarina ..nevidím v tom žiadny zmysel, aby sa to nejako vedecky riešilo ...a ešte spomínali jeden paradox.. ak niekto bude cestovať v čase, no pôjde do minulosti a tam zabije svoju starú mamu, tak v tomto vesmíre už nemôže jestvovať.. takže je to celé také divné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
sú veci, na ktoré jednoducho nie sme vyvinutí.