ak som niekedy vôbec žil v minulom živote, tak som musel byť poriadny protiklad seba samého takže usudzujem, že som bol nejaký extrovertný diktátor až krutovládca niekde na opačnom konci sveta. hm, čo je opačné k Slovensku?
@Ciernaruzicka kedy si sa narodila?? aj mne to vyšlo..a osm sa pobavilo na tom... pretoze 10.11 sa narodil moj kamarat, ktory vlastni krcmu, ktoru kedysi davno prezyvali Chemik
ja verim, ale co som bola a kedy som zila, to netusim, no viem, ze som kedysi musela zit v irsku a na 100% som si ista, ze ma zastrelili, alebo som zomrela pri niecom co vybuchuje
neviem, ale ak bol minulý život, tak som určite bola chlap ! alebo minimálne samec niečoho ...a ak som bola ľudský muž, predpokladám, že som bola pirát ...
Verim a bol som celkom urcite zly clovek , lebo to, ze mi osud neustale dava do cesty tie najkurioznejsie prekazky jednoducho nemoze byt nahoda. Som presvedceny, ze si za nieco odpykavam trest......
neverím tomu veľmi....minulé životy sú pekná myšlienka... dodáva to nádej že to neskončí tmou ja len dúfam že som v minulom živote (ak nejaký bol nezomrela tragicky...a že moja mŕtvola neskončila napr. ako nejaký motýľ na nástenke v učebni biológie a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
xD
10.11.1062
a zemřel(a) jste
21.10.1088
ve věku 26 let.
Byl(a) jste pravděpodobně
Chemik
a žil(a) jste na místě zvaném
" Bali "
ja a chemik? no tak to asi tazko ale veru som v minulom zivote zomrela mlada.. hmm..
tak to je dobra nahoda
proste druhá svetová vojna ma hrozne priťahuje a zaujíma tak možno to je aj tým
28.7.1071
a zemřel(a) jste
2.4.1125
ve věku 54 let.
Byl(a) jste pravděpodobně
Herečka
a žil(a) jste na místě zvaném
" Tibet "