preco si vy niektori z zaregistrovaných do miss, dávate fotky napr vanesa hudgens? To sa az tak hanbíte za seba ze nedokázete dat fotku svojej tváre,,sak nebudte trápne radsej nedávajte ziadnu,,ako byt takí trápni...........
@bonita ale tak iné je, čo si dá človek ako avatar a s čím človek ide do súťaže krásy, ktorá akosi je len a len o výzore toho jednotlivca...
inak počkať, fakt takí dostanú aj hlas? hm, asi hej....to ma udivuje asi ešte viac, ako pridať si takú fotku nakoniec bude miss birdz vanessa hudgens ach jaj, niektorí ľudia sú vtipní...podľa mňa im to nedošlo
minule mi kamoska na f.b. napisala, ze videla profil s mojou fotku na pokeci... vraj studujem medicinu a mam 24 .....
smiesne mi to nebolo, ale nic som nezmohla, teda pokial kradnu fotky nejakych hviezdiciek...ano je to smiesne...ale to ma uz ani nehneva, ale co ma hneva, ked kradnu moje!
@Bonita moja zlataá ja nesutazim v takej primitivnej sutazi ktorú aj tak vyhra ta ktorá sa budem najviac podlizovat uzivatelom,,,to je jasne,,a keby som uz sutazila tak jasne ze by som si dala svoju fotku..........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak počkať, fakt takí dostanú aj hlas? hm, asi hej....to ma udivuje asi ešte viac, ako pridať si takú fotku nakoniec bude miss birdz vanessa hudgens ach jaj, niektorí ľudia sú vtipní...podľa mňa im to nedošlo
pokial ste nevideli, ze vam kradnu fotky...
minule mi kamoska na f.b. napisala, ze videla profil s mojou fotku na pokeci... vraj studujem medicinu a mam 24 .....
smiesne mi to nebolo, ale nic som nezmohla, teda pokial kradnu fotky nejakych hviezdiciek...ano je to smiesne...ale to ma uz ani nehneva, ale co ma hneva, ked kradnu moje!
bude mať automaticky ban
» www.birdz.sk/maslo/miss-suta...