a co suu prijebani??? akoze dneska som nervozna uz dost... ak to mienia schvalit, tal az po tomto juni... btw mam dojem, ze skrachuje dost vela podnikov kks ale tejto vlade uz inak jebe.. ako ked uz tak straasne cu ochranovat, tak preco nezavedu napr. na obciansky.. tak by mali obmedzeny pristup tie 13-rocne decka.. ale aj tak mam dojem, ze zasa vymysleli kktinu, ktora nic neriesi... kks ako sa rozculujem.. ale tak o dva mesiace mi to uz bude jedno..
jaj takze sa 18 a viac rocni spojili aby mladsi..aj ked len o par mesiacov alebo dni nemohli chodit zabavat kam chcu..no toto je fakt krasne..a ze oni chodili alebo minimalne mohli chodit, to vas netrapi, ze?
súhalsím, ak myslíte tie nočné diskotéky, je my na grc keď občas ideme z návštevy a po meste vidím spitých teenegerov ktorý sa len tak flákajú, a nemajú židne prekážka, ja aj tak nikde po večeroch a nociach chodit nebudem.
bosorka221 => už si zažila raziu? a osobnú prehliadku? tak hádaj, čo znepríjemňuje život, keď ťa stokilový fízel vyzve, aby si sa nehýbala, dala ruky na stôl a vyložila všetky veci z tašky a vreciek na stôl...
Naozaj ma veľmi teší, že budem môcť chodiť na diskotéku v sprievode mojich rodičov. Keď sa páni poslanci nudia, mali by štrikovať a nie vymýšľať chujoviny.
Deti do 15 rokov môžu chodiť na tanečné zábavy, ale len v sprievode rodičov, alebo poverených osôb no uz to vidim...
najprv som chcela napisat ze jaka p.covina ale ja aj tak musim byt do dvanastej doma takze mi to je jedno
aj tak pochybujem ze to bude niekto dodrziavat....ak sa chce niekto ozrat aj tak to urobi, bud doma, vonku alebo aj na zachode, to je jedno aj tak tomu nezabrania, takze to podla mna nema zmysel...
pilo sa pije sa a pit sa bude a je podla mna mladym jedno, kde budu pit... a nie vsetci, co chodia do nocnych barov len piju...mozno sa to bude zdat niekomu zvlastne, ale chodime si tam aj zatancovat, pozoznamovat sa, zabavit sa
´precitajte si môj nazor 33 mozno som to predtym napisala trosku necitlivo a pochopili ste to inak ale proste je podla mna pravda, ze kto sa chce napit napije sa aj pred panelakom alebo v byte u niekoho.....ale ja ceeeeeeeem tancit
Ja s tym celkom suhlasim i ked spravil by som troska zmeny.
A ludia hlavne to citajte pozorne deti DO 15 budu musiet chodit v sprievode rodicov na diskoteky s cim suhlasim, aspon sa nebudem musiet bat, ze som pedofil ked pridem na diskoteku... I ked do 18 by som to posunul tak do 2 rano...
Inak by ma zaujimalo ako chcu delit tie podniky na bary/restauracie a co su podla nich tanecne zabavy Lebo tanecna zabava = diskoteka a to uz ma teraz takmer kazdy bar
Celkovo je ten zakon az prilis komplikovany a niektore veci ako dozorny urad na ochranu deti a mladeze je kokotina najvacsieho kalibru
bodaj by sa toto schvalilo...uz ma unavuju tie 15 rocne picky na vysokych podpatkoch a o 3 cisla vacsich podprsenkach ako tam otrcaju rite a tvaria sa ako najvacsie cajky...
...ehmm teda podľa mojej politickej orientácie by som mal byť proti pretože štát sa nemá čo starať ľuďom do výchovy detí...ale... Povedzme že z toho nemám najhorší pocit
Suhlas, ze stat sa nema co do toho starat. Ale je velmi jednoduche uhadnut, preco to robia - aby sa nestalo, ze tie decka si prilis poskodia alebo sa stanu prilis lahostajne a tym padom z nich nebudu robotnici, co budu makat 18 hodin denne a rozmnozovat majetok kapitalistov. A to by burzoazii, sucasnej vladnucej triede, naozaj strasne vadilo.
A mne je to vlastne jedno. Keď sa detičky nebudú môcť ožierať v baroch, budú sa ožierať inde. Týmto zákonom vláda nič nevyrieši, si myslím. A nakoľko za chvíľu mám 18, tak mi je to tiež jedno.
ako plnoletu osobu ma to absolutne netrapi ale ja som tiez chodieval do podnikov a a diskoteky od 15 do 15 ma to vobec nelakalo a vobec ma to nepoznacilo tento zakon je skveli na zatienenie problemu ale vobec nesuvisi s jeho skutocnym riesenim .... dajme tomu ze to decka dostane z barov tak nechcem ani vediet co budu robit potom teraz vam vadia nadrbane deticky ale za par rokov ak to pojde takto dalej uz nebudete na uliciach stretavat nadrbane deti ale sfetovane deti
skutocnym riesenim problemu zachovania mravnej vychovy mladeze by bol sponzoring a statne dotovanie volnocasovych aktivit spravit program ktory zaisti ze decka budu mat co robit aj bez roho aby to chudakov rodicov stalo neviem kolko penazi a poplatkov ale jasne sak na to nie su peniaze ze ? tie treba pouzit na ine dolezitejsie veci ako su deti
Mali by to schváliť.Ale aj tak to nič nepomôže lebo to nebude nikto rešpektovať ako aj s cigaretami alebo s alkoholom.
V amerike to majú do 21.rokov a všetci,alebo teda väčšina vychváluje že aká demokracia tam je.A nad tým sa nikto nezamyslí.A tu má byť zákaz od blbých 18.rokov a ako by neviem čo.
Zamyslite sa prečo to tak asi je!!!No lebo záľuby dnešnej mládeže sú 1.chlast,2.cigarety,3.nič nerobenie.
Asi preto to zakazujú.A mali by dať rovno do 21.rokov,ale to by tu už ozaj bola ,,tretia svetová´´. Komunisti ta dnešná vláda,že?... ...
nebudu to respektovat male podniky zaniknu a velke si podplatia polisov hoooovno vam to pomoze.........a tie starodavne nazory si strcte........sak viete kde...po klobuk
joooj, lenuska, nehnevaj sa, ale asi menej rozumies tomu vsetkemu, a samozrejme, si v pozicii dotknutej osoby, takze beriem ta s rezervou...fandim tomuto postupu, je jedno, ake budu vyslekdy, ale ak to pomoze aj jednemu cloviecikovi, jednej rodine, tak to uz bude mat vyznam, dnesna mladez je zdegenerovana, a aj nasa generacia, hoci trosku inak, je to zacarovany kruh, pretoze rodicia maju tiez svoje priblbe postupy vychovy, uz to nazyvam tak, pretoze mnohi su otrasne nezodpovedni, najkrajsie na tom je, ze si myslia, ze postupuju spravne a robia pre deti vsetko, nerobia pre ne nic viac ako to, ze len ich satia, davaju peniaze, kupuju materialne hracky na osprostenie, a tot vse...nevidim tam nic z dusevneho podporovania...bodaj nie, ked svet ovladaju peniaze, a z toho uz kazdemu raz pukne v hlave bezohladu na vek
aj vas milovany alkohol a drogy su len o peniazoch, ste len kraliky, co na vas zarabaju, zneuzivaju vase hlupucke neznale hlavky, tento zivot ma dva principy: boj o prezitie a boj proti mocenskym peniazom
mne to je jedno...su vyhradene druhy podnikov kam chodia deticky, pretoze tam nekontroluju...ja tam nechodim..a vyriesene...
a chapem tych mladych co su proti...aj ja som chcela chodit na diskoteky, uplne som riesila ako sa dostat dnu, ako oklamat biletarov...jaaj..teraz je to uz nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
jak s chlastom
teda...je to trapnne
Konecne!
taká hranica "do 16" by sa aj hodila...18 je príliš...omedzujúce
a áno viem, aj ja som ešte decko...
a alkohol?? je zakázaný a i tak to nikto nerešpektuje...ani toto sa nebude rešpektovať..
ty si normalny?? akoze, ze ty mozno nechodis neznamena, ze bude doma, ako ty, sediet kazdi. no nie??
dalsi taky "inteligentny" co??
NECH TO LEN PEKNE SCHVÁLIA
len mi je na grc, ked vidím po diskotékach ožrané detičky a zvlášť, keď musím do podniku volať záchranku, lebo to niektoré z nich "trochu" prehnalo...
Naozaj ma veľmi teší, že budem môcť chodiť na diskotéku v sprievode mojich rodičov. Keď sa páni poslanci nudia, mali by štrikovať a nie vymýšľať chujoviny.
najprv som chcela napisat ze jaka p.covina ale ja aj tak musim byt do dvanastej doma takze mi to je jedno
aj tak pochybujem ze to bude niekto dodrziavat....ak sa chce niekto ozrat aj tak to urobi, bud doma, vonku alebo aj na zachode, to je jedno aj tak tomu nezabrania, takze to podla mna nema zmysel...
konecne jeden z normalnejsich nazorov.......
pilo sa pije sa a pit sa bude a je podla mna mladym jedno, kde budu pit... a nie vsetci, co chodia do nocnych barov len piju...mozno sa to bude zdat niekomu zvlastne, ale chodime si tam aj zatancovat, pozoznamovat sa, zabavit sa
tak som to nemyslela ...ja som len rozmyslala presne tak ako to mam napisane v nazore 33
A ludia hlavne to citajte pozorne deti DO 15 budu musiet chodit v sprievode rodicov na diskoteky s cim suhlasim, aspon sa nebudem musiet bat, ze som pedofil ked pridem na diskoteku... I ked do 18 by som to posunul tak do 2 rano...
Inak by ma zaujimalo ako chcu delit tie podniky na bary/restauracie a co su podla nich tanecne zabavy Lebo tanecna zabava = diskoteka a to uz ma teraz takmer kazdy bar
Celkovo je ten zakon az prilis komplikovany a niektore veci ako dozorny urad na ochranu deti a mladeze je kokotina najvacsieho kalibru
konecne by vlada mohla schvalit normalny zakon!!
nocne kluby nie su nic pre decka
ale mne to nevadi, ja do ziadnych klubov nechodim... len nech nejsu cajovne od 18!
tiez sa mi to nepaci.. my sme sa zabavali troska inak. a vobec mi nevadilo , ze sme sedeli cele odpoludnie na lavickach a bavili sa a chechtali..
no rozhodne to bol zdravsi zivotny styl
a bez alkoholu
deturence
potom z nich vyrastaju dost nenormalne deti co fajcia a piju, a hlavne sa biju ako ... neviem co
Mno snad toto bude posledny klinec do tej cervenej rakvy.
Ako som povedal,podla mna by sa politika nemala tahat do vychovy...
niekedy mi tá kindermafia v podnikoch ide na nervy....
Podla mna bolo na case taky zakon zaviest... dufam, ze ma tu zato zabijete...
(Aj ked vy si vzdy najdete iny sposob zabavy...)
V amerike to majú do 21.rokov a všetci,alebo teda väčšina vychváluje že aká demokracia tam je.A nad tým sa nikto nezamyslí.A tu má byť zákaz od blbých 18.rokov a ako by neviem čo.
Zamyslite sa prečo to tak asi je!!!No lebo záľuby dnešnej mládeže sú 1.chlast,2.cigarety,3.nič nerobenie.
Asi preto to zakazujú.A mali by dať rovno do 21.rokov,ale to by tu už ozaj bola ,,tretia svetová´´. Komunisti ta dnešná vláda,že?... ...
aj vas milovany alkohol a drogy su len o peniazoch, ste len kraliky, co na vas zarabaju, zneuzivaju vase hlupucke neznale hlavky, tento zivot ma dva principy: boj o prezitie a boj proti mocenskym peniazom
a chapem tych mladych co su proti...aj ja som chcela chodit na diskoteky, uplne som riesila ako sa dostat dnu, ako oklamat biletarov...jaaj..teraz je to uz nuda