Viete mi niekto povedať, aké sú výhody a nevýhody tohto marketingu? iDE o to, že mám možnosť pracovať pre jednu firmu v oblasti cestovného ruchu, ide o firmu MLM spôsob. Mnohí vravia, že je to klamstvo, pretože ak by to fungovalo, milionari by boli všetci
"mám možnosť pracovať"... ehm, nechcem ti brať ilúzie, ale takú "možnosť" má každý to skôr ten, kto ťa na to nahovára, má "možnosť" získať dakoho (naivného - nič v zlom) pod seba...
nahovárali ma na už takmer desiatku multilevelov (za môj krátky život asi dosť) ale nie je to nič, čo by som dokázal robiť. jednoducho neverím, že je to úplne poctivé a správne.
Zarábajú na nevinných ľuďoch, vďaka tomu, že im nahučia do hlavy frázy, ktoré sa poctivo naučili na seminároch a odborných školeniach. V podstate ale popravde títo ľudia nemajú ani poňatia o financiách (česť tým, ktorí sa tomu venovali v školách) a hovoria čokoľvek, hlavne aby to znelo čo najpresvedčivejšie. Mohol by som ti o tom rozprávať spustu. A človeka to zmení aj z osobnostnej stránky. Ako napr. je viac sebavedomejší, sebeckejší, drzejší a viacmenej samoľúby.. takže sa rozhodni sám..
@7 hej, cloveka to zmeni...kamarat, ktory ta k tomu dotiahol uz nieje tvoj kamarat a ostatni si z teba robia srandu aj rok po tom, co si uvedomis, ze je to picovina a vykasles sa na to.
takže ty máš možnosť pracovať systémom Multi Level Marketing marketing?
nechápeš?
posledné M v skratke MLM znamená marketing, takže to slovo nepíš,
znie to potom rovnako dementne ako SEO optimalizácia, alebo SIS služba, HR zdroje...
@vladoko a praca vo firme nieje pyramida? tiez robis na inych a nie sam na seba, zarabas na sefove nove bmw, na jeho manzelky nove kabelecky, robis na cely manazment a ty mas hovno ...
@erjedna je.. všetko je pyramída... ale princíp je ten.. že klameš ľudí.. a ja snažím byť čestný človek a nikdy by som čosi také nevedel robiť.. a aj som sa pýtal, aby mi vlastne vysvetlili, ako to vlastne prebieha.. oni mi narovinu povedali, že niesú charita... v podstate.. ak schytáš poisťováka, nemusí to hneď znamenať že si ošklbaný.. záleží akeho dostaneš, či čestného alebo podvodníka..totižto ak dostaneš čestného tak ti nahodí dobrú poistku ale vážne dobrú bez irónie.. ale tým pádom on nebude mať z toho taký zisk pre firmu, aký by si firma predstavovala.. a tým pádom by to pre nich nebol dobrý zamestnanec.. ale ak dostaneš podvodníka, ten ťa slušne oklame aj slušne na tom zarobí, a dostáva tak vyššie postavenie vo firme
MLM je úplne fajn a ten kto sa to naučí robiť môže uspieť. Áno MLM je pyramída tak ako všetko v tomto živote - zamysli sa nad tym ako to funguje v robote. Máte len zle asociácie skúste si MLM pretransformovať do sieťového podnikania a hneď to znie lepšie
Hlavný rozdiel v kvalitnom MLM a pyramíde sú produkty .. pyramídy si zakladajú na tom že musíte vložiť do firmy určite a väčšinou nie malu čiastku peňazi a potom prilákať dalsich ludi ktory budu robiť to isté, takto je mozné vyplatit niektorym ludom zaujimave peniaze ale len tym navrchu, nakolko po nejakom case uz do systemu nema kto vstupit a nieje z coho vyplacat
Kvalitná MLM ma reálne produkty, prepracovaný systém vzdelávania a vyplácania odmien..
Netvrdím že MLM je to najlepšie pre každého ale kto chce ten si dokaze zarobit.
Ak by niekoho nieco zaujimalo tak mi napiste sukromnu spravu a hodim vam o tom viac info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Už sa ma pokúšali nalákať, ale nie...
Kašli na to podla mňa
nechápeš?
posledné M v skratke MLM znamená marketing, takže to slovo nepíš,
znie to potom rovnako dementne ako SEO optimalizácia, alebo SIS služba, HR zdroje...
Kvalitná MLM ma reálne produkty, prepracovaný systém vzdelávania a vyplácania odmien..
Netvrdím že MLM je to najlepšie pre každého ale kto chce ten si dokaze zarobit.
Ak by niekoho nieco zaujimalo tak mi napiste sukromnu spravu a hodim vam o tom viac info