ahojte,chcela by som ist buduci tyzden do disco clubu-ministry of fun vo zvolene.....ale neviem sa rozhodnut kedy...lebo v piatok je tam nejaka Mikulasska party,hrá DJ AQUA z FM rádia....a v sobotu je dance party(všetky hudobné štýly ....tí,ktori tam ch
ja by som nesla ani vtedy ani vtedy ... a co sa mladych ludi tyka - kazdy piatok a sobotu sa pred vchod do ministry nasackuje asi milion ludi v rovnych siltoch alebo bielych rukavickach alebo v miniminisuknicke alebo v niecom lesklom s perim taakze ak mas rada tento druh spolocnosti ktora sebou trha do hudby jak pri epileptickom zachvate taakze takych tam je vela vtedy aj vtedy ...
Lala- nevidim nic zle na tom ak ludia prisposobia hudobnemu stylu svoje oblecenie ked idu na nejaku akciu,iba to doplna celkovy efekt... ale ty sa asi nedokazes nikam zaradit,alebo neviem co si mam o tvojom prispevku mysliet... kazdy tancuje ako vie a ako on citi hudbu,niekomu to ide inemu nie,ale respektujeme sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty