Caute odisiel mi stary telefon a mam niak 300 eur rodicia by mi urcite este mozno tych 400 prispeli . a chcem sa spitat ze aka znacka je fajn ? lebo doteraz som mal len tlacitkovu nokiu a nemam skusenosti nazory kamosov su rozdielne rozmyslal som iP
@igorv Ľudom to vadí lebo to nedržali v ruke a 32gb je do mobilu straaaaasne veľa mam 4gb + 2gb pamet. kartu a mam dosť ... Btw Android nekupuj aspoň SAMSUNG nie
Sony, jednoznačná voľba Neviem prečo, ale proti americkému iphonu mám averziu a samsungy tiež nemusím, HTC som mala, dokašlal sa mi foťák a celkovo nemál slot na SDkartu a malá pamäť. LG má známy a furt sa sťažuje na baterku, možno má len chybný kus, ale bol v oprave tuším 4-5krát
Pozeraj parametre aké chceš, a nekupuj drahý mobil aj tak za mesiac stratí polovicu zo svojej hodnoty. Ja by som si dávala pozor na prevedenie ak sa dá tak nie nejaké smiešne plasty, ak si nájdeš modely, ktoré by si chcel choď do hociktorej predajne a vyskúšaj si, hlavne či to veľmi nepuká, keď ho držíš v rukách. HTC mal dosť blbý zadný kryt a neusále som počula praskanie plastu :/
sranda ze sa v dnesnej dobe najdu ludia ktori za otroctvo radi zaplatia. a este take peniaze. nezabudn si kupit nejaky poj*bany samsung nech ti z neho prepne a sam uvidis aka je to hlupost davat tolke peniaze za kus srotu hlavne ked za pol roka bude na trhu lepsi telefon. mimochodom ak chces zamachrovat tak za tie peniaze si daj spravit kerku a vydrzi ti dlhsie nez nejaky skokoteny telefon ktory i tak pod vplyvom rozbijes a znicis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mám 8gb+8gb + 130gb cloud
Pozeraj parametre aké chceš, a nekupuj drahý mobil aj tak za mesiac stratí polovicu zo svojej hodnoty. Ja by som si dávala pozor na prevedenie ak sa dá tak nie nejaké smiešne plasty, ak si nájdeš modely, ktoré by si chcel choď do hociktorej predajne a vyskúšaj si, hlavne či to veľmi nepuká, keď ho držíš v rukách. HTC mal dosť blbý zadný kryt a neusále som počula praskanie plastu :/