Má niekto mobil LG GT540? Mohli by ste mi poradiť ako sa cez neho pripojiť napr. v škole na net bez toho aby mi to niečo sťahovalo myslím na paušál a tak.
@luc.ka nastavenia, bezdrôtové ovládacie prvky, wifi (ja viem, že ona možno nevie, a neviem či ty vieš, ale nechce sa mi ju tagovať a my máme na škole wifi, ktorá je zadarmo len musíš ísť za jedným profesorom, ktorý ti dá prihlasovacie údaje, a potom sa tam prihlásiš... a do notebooku sa inštaluje aj certifikát (aspoň inštaloval, teraz už tuším netreba)... a čo je stavebná tu (ja som na ich intráku) tak oni ako škola tiež majú školskú wifi, tak isto ako naša škola
@smajdalf ja viem ako funguje pripojenie cez wifi, omg... ale na mobile chválabohu nemám, takže taguj ju, lebo ju to zaujíma
a tak ja som na strednú chodila pred 17846 rokmi, vtedy ešte bolo treba na internet špeci učebňu a veľa káblov... a n3310 ani tú správnu ďúrku na kábel nemala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a tak ja som na strednú chodila pred 17846 rokmi, vtedy ešte bolo treba na internet špeci učebňu a veľa káblov... a n3310 ani tú správnu ďúrku na kábel nemala...
802.11a ;802.11b; 802.11g / 2,4 GHz ; 5 GHz
kodovanie WAP/ WAP2/WAP2 personal
je tam aspoň 30 možností a kombinácii a SILNE!!! pochybujem že existuje mobil na VŠETKY!