Väčšina ľudí sa snaží držať krok s módou. Pod pojmom móda nemyslím len oblečenie.. Splývate s davom alebo idete proti nemu? Čo si vy myslíte o tom citáte, je to tak? Diktuje všetko móda? Ja si myslím, že človek ktorý sa neriadi módou je označovaný hneď
dnes už je móda taká voľná že sa ňou nikto nemusí cítiť nejak zviazaný. je jasné že čím menšie mesto/konzervatívnejší ľudia, tým viac pozornosti pritiahne niekto odlišný ale ja mám práveže pocit, keď si občas pozriem nejaké fotky typu "móda z ulice", tak za najštýlovejších ľudí sú považovaní tí, ktorí sú originálni a vynikajú v dave. a to nemusí platiť len v oblečení.
jasné, že je dôležitejšie vnútro a povaha človeka, ale aj tak si myslím, že oblečenie je dôležité. najmä si uvedomiť, kam idem, predtým ako sa oblečiem (na futbal si oblečiem niečo iné ako do školy)....... vo všeobecnosti sa mi viac páči, keď má človek vlastný štýl, ktorý ho vystihuje a pritom to nemusí byť hneď vychytávka podľa najnovšej módy. určite je to lepšie, ako "módne" slečny v priesvitných pančuchách s odhalenými zadkami. pretože keď takých denne stretnem 10, už to nie je štýl, ale opičenie sa po niečom....neviem čom
Cosi mi vravi, ze autor vyroku rozhodne nemal na mysli modu v obliekani -,-
Inak mam pici, ked je v mode to, co sa mi paci, aspon mam viac moznosti si to kupit podla svojich predstav.
Onahdy som pocula v obchode holku z kabinky zatnut: Ja sa obliekam retro, to si predsa nekupim.
Tiez mam iste kriteria, podla ktorych sa usilujem vyzerat, ale toto bych strielala z vrtulnika
Kazdopadne pobavilo, ked som si vypocula od isteho rodinneho prislusnika, ako sa prilis zaoberam tym, aby som nasledovala vsetky najnovsie vystrelky, a ze potlacam svoju osobnost na ukor prisposobovania sa stadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak mam pici, ked je v mode to, co sa mi paci, aspon mam viac moznosti si to kupit podla svojich predstav.
Onahdy som pocula v obchode holku z kabinky zatnut: Ja sa obliekam retro, to si predsa nekupim.
Tiez mam iste kriteria, podla ktorych sa usilujem vyzerat, ale toto bych strielala z vrtulnika
Kazdopadne pobavilo, ked som si vypocula od isteho rodinneho prislusnika, ako sa prilis zaoberam tym, aby som nasledovala vsetky najnovsie vystrelky, a ze potlacam svoju osobnost na ukor prisposobovania sa stadu
Ja s tebou úplne súhlasím.. ľudia to tak vnímajú, on sa neoblieka tak ako mne sa páči nemá taký a taký štýl tak je looser.. bohužial je to tak
Jsem stejneho nazoru, ze revoluce je vzdy k lepsimu!