preco je pravidlo vyska- nad 170cm preco by len dievcata nad 170cm mali takto zarabat je to nespravodlive ...ano dlhe nohy su krasne ale preco ide hlavne o tu vysku?
@sasi2680 ako tu neslo o mna ...ja nechcem by nicim takym a keby ano tak moj problem by bola hlavne vaha ...to ma len tak zaujimalo ze preco by modelky nemohli byt nizke
@pikao - tu je otázka - že prečo by mali byť nízke?? Je veľké množstvo krásnych dievčat na svete. Ale modelky sú špeciálny druh - niekedy by človek ani nepovedal že tá a tá môže byť modelkou - no znalec - v nej vidí potenciál a spraví z nej umelecké dielo
A keď už sme pri tom prečo sú ideálne miery 90:60:90 ?? No preto lebo sa to tak ľuďom páči - tak isto ako aj krásne dlhé nohy
mne sa to tiež nepáči..v podstate diskriminujú tých čo majú menej ako 170 ako ja nechápem na fotky to netreba .. takú výšku ale na prehliadky hej..no ja nechápem prečo.. veď aj tak tie dievčatá tam budú mať topánky s opätkami..
mam kamaratku ktora je tak krasna ze sa clovek na nu pozrie a povie jeej to je mala adriana lima ..ona je uplne krasna a keby bola o dost vyzsia tak by bola uzastnaa modelka a zato ze je malinka nemoze byt modelka... teda vlastne ani neviem ci by chcela byt modelkou ..ale viem ze je nadherna ma velku charismu
myslis si ze modelka je ideal krasy? tak to vobec nie je. su vysoke a chude pretoze na nich vyzera dobre hocijaka handra (ak nie dobre aspon lepsie ako na nizkej). s nejakou krasou to moc nema, nemozes mat nejake vyrazne nepravidelne crty ale ine sa domaluje a doretusuje. male oci, tenke pery alebo riedke vlasy...to je jedno
no tie modelky na mole su hrozne nechutne, strasne chude, ze ked sa clovek na nich pozre tak si povie ze fuuuuuuj,,,,akurart tak v telke v casopise to vyzera ok,,
pod 170 cm môžu byť napr. fotomodelky alebo hostesky...mólo nie je také úžasné ako sa niektorím čo s tým žiande skúsenosti nemajú najprv zdá...modelky predvádzajúce oblečenie, samozrejme zväčša aj na dosť vysokých opätkoch to majú ťažšie, od chôdze, udržania rovnováhy až po neustále udržiavanie dokonalej postavy...fotomodeling je menej náročnejší a vynáša čo sa zárobku tíka rovnako dobre
niektore modelky su skarede ako noc, ale pre nich su krasne..hm..enchapem ich..je kopa krasnych dievcat..a zalezi na vyske..lebo vsetko je site na vysku 170 cm a viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A keď už sme pri tom prečo sú ideálne miery 90:60:90 ?? No preto lebo sa to tak ľuďom páči - tak isto ako aj krásne dlhé nohy
ale néé no..čo je malé,to je pekné
Pozrite si napríklad - túto slečnu - vyhrala elite model look 2008 - a ani by ste nepovedali že?? Ale pekná je
Proste vyhráva prirodzenosť