@ridiculousnotion A čo si si myslela? Veď to je normálne, že keď je nejaký trend, tak sa to masovo rozšíri. Kde žiješ?
A k diskusii.. porozmýšľaj trochu. Čo bez odfarbenia prebije čiernu farbu? Asi nič čo? To je logické. Bez peroxidu to nepôjde. Fakt si kúp clip in pramienky a máš to. Ja mám takisto dlho čierne vlasy a kúpila som si biele a modré pramienky.. vyzerá to dobre a možno ešte lepšie ako vlastné odfarbené. Pri farbení vlasov je s tým potom len oštara.
nie, lebo tieto farby ani nevyrábajú s tým, aby niečo prekryli. aspoň tak mi bolo povedané. (a ešte sa to vraj aj vymýva viac, ako bežné farby) a aj keby niečo prekryli, určite nie čiernu, maximálne sa to bude lesknúť na modro.
@flagrantine Prepáč, že nie som jedna z tých, ktorá si prefarbuje vlasy každý mesiac Nikdy som si vlasy nefarbila a nebudem so "slabučkou" otázkou chodiť za odborníkmi. Tu aby sa človek už nič obyčajné neopýtal
@darkkizz Nechcem nejak melír skôr v celku len nie všade, neviem to presne vysvetliť :/ No porozmýšľam o tom, ďakujem.
@nika42 hej viem jak to myslíš... Tak to jedine odfarbiť a tak. Ale vieš.. ja som mala raz tak červenú na jednej strane.. proste taký prieliv. A strašne rýchlo sa to vymývalo a potom to bolo také nepekné. Ako.. ja by som si to už viac určite nedala no.
"babatko moje maličké, ňuňuňu, vieš, to treba najprv dať na to takú vec že peroxid, noo a nepapaj to! to je také na vlásky, potom ich môžeš mať modručké ako obloha"
proste to nepôjde len tak, to získaš maximálne len odlesk, aj ten sa asi bude rýchlo vymývať, a nezostane ti z toho nakoniec nič. Ak máš prírodné tmavé vlasy, tak by to nemalo byť až také zlé, zosvetliť to. AK si nechces ničiť vlasy zosvetľovačom, peroxidom tak potom asi nič no.
@flagrantine Myslím, že by maximálne stačil Tvoj komentár až za tými úvodzovkami.. Ale ak máš chuť preháňať, tak mňa sa to nedotkne. Keď si ešte raz prečítaš moju otázku na fóre všimneš si, že som napísala "myslíte?" a "je možné" úplne najviac mi stačila odpoveď typu "nemyslím, nie je možné", nechápem čo máte všetci s tými narážkami na druhé osoby + NS urážanie, asi som už pristará na BIRDZ diskusie...
skúšala som to. kúpeľňa bola modrá, uteráky boli modré, sesternica bola modrá, aj aj som vyzerala ako avatar......ale vlasy......takmer nepoznateľná zmena - a aj to k čiernej, nie k modrej.
Moja spolubývajúca si teraz na čiernu farbu vyrastenú tak asi na centimetri pri korienkoch hodila fialovú, že ako to chytí... chytilo jej to. Ale iba na tých končekoch, inak je tam absolútne nepoznateľný rozdiel, jedine to trochu svieti na fialovo, ale len na dobrom slnečnom svetle. Takže s modrou to bude takmer určite také isté.
ja som si dala fialovú na čierne.. a predtým som mala vyťahané pramienky na svetloružovú či akú (proste taká blé neindentifikovaná svetlá farba ) , no a tá fialová mi chytila iba na tie pramienky :/ .. taže neviem, asi neveľmi chytí ..
@ridiculousnotion Netuším, čo je lookbook a nechce sa mi to teraz hľadať na googli... Vyskúšať modrú farbu na vlasoch som chcela už niekoľko rokov dozadu (že som to do dnešného dňa nespravila je iná vec) - ideš teraz aj mňa prirovnávať k šibnutým dievčatám čo skúšajú všetko, čo je práve IN?
@flagrantine Mám 22, vlasy som si nikdy nefarbila, netuším ako to funguje (ak nerátam informácie získané z tejto diskusie od ľudí, ktorí mali o čosi milší prístup) a nehanbím sa za to... Proste sú veci, ktoré človek neovláda, lebo ich nepotrebuje do života... @nika42 položila normálnu otázku... Bohate stačilo dať slušné a jasné vysvetlenie (viď komenty nižšie, za ktoré ďakujem, nakoľko som sa z nich aj ja niečo dozvedela...)
@galinka nie, ja som nemala ani potuchy že existuješ (nie v zlom dúfam že vieš ako to myslím, že si pre mňa proste nový človek) tak ako by ten príspevok mohol byť mierený proti tebe ?
@nika42 táto diskusia ma utvrdila v názore že birdz.sk sa stáva masovo násťročné. Človek sa opýta a dostane samé nezmyselné odpovede od "dospelákov", ktorí nemaju čo cez prázdniny robiť. Keď prídeme domov tak si nafarbíme vlasy na rintoto ružovu a bez peroxidu ľubim!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@ridiculousnotion nerozumiem Tvojmu zbytočnému vylievaniu emócií na fóre kde sa pýtam na radu. Svoje názory a pocity môžeš vyjadriť v statuse.
@flagrantine uráža ma keď ma niekto nepriamo označí za tuctovú nevybúrenú 16tku a spojí to s lookbookom
@ridiculousnotion asi....
A k diskusii.. porozmýšľaj trochu. Čo bez odfarbenia prebije čiernu farbu? Asi nič čo? To je logické. Bez peroxidu to nepôjde. Fakt si kúp clip in pramienky a máš to. Ja mám takisto dlho čierne vlasy a kúpila som si biele a modré pramienky.. vyzerá to dobre a možno ešte lepšie ako vlastné odfarbené. Pri farbení vlasov je s tým potom len oštara.
@darkkizz Nechcem nejak melír skôr v celku len nie všade, neviem to presne vysvetliť :/ No porozmýšľam o tom, ďakujem.
"babatko moje maličké, ňuňuňu, vieš, to treba najprv dať na to takú vec že peroxid, noo a nepapaj to! to je také na vlásky, potom ich môžeš mať modručké ako obloha"
proste to nepôjde len tak, to získaš maximálne len odlesk, aj ten sa asi bude rýchlo vymývať, a nezostane ti z toho nakoniec nič. Ak máš prírodné tmavé vlasy, tak by to nemalo byť až také zlé, zosvetliť to. AK si nechces ničiť vlasy zosvetľovačom, peroxidom tak potom asi nič no.
@flagrantine Mám 22, vlasy som si nikdy nefarbila, netuším ako to funguje (ak nerátam informácie získané z tejto diskusie od ľudí, ktorí mali o čosi milší prístup) a nehanbím sa za to... Proste sú veci, ktoré človek neovláda, lebo ich nepotrebuje do života... @nika42 položila normálnu otázku... Bohate stačilo dať slušné a jasné vysvetlenie (viď komenty nižšie, za ktoré ďakujem, nakoľko som sa z nich aj ja niečo dozvedela...)
hejtrz gona heeeeeejt
@galinka je fajn vidieť, že nie som sama, ktorá si myslí, že je normálne ak som ako 19 ročná nepojedla všetku múdrosť sveta sama ďakujem